Analist Back-Office - E.ON Energie Romania

Angajator: Crosswork
Domeniu:
 • Altele
 • Contabilitate Finante
 • Customer support - Client service
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 0 - 1 an experienta
  Orase:
 • Targu Mures
 • Actualizat la: 04.07.2022

  Agenția de recrutare Crosswork se află în căutarea unei persoane care să îndeplinească rolul de Analist Back-Office (Analist Contractare Servicii de Distribuție), pentru biroul din Târgu-Mureș al clientului său, companie multinațională activă în domeniul energetic.

  Rol:
  - Inițierea procesului de încheiere al contractelor de distribuție și actualizarea bazei de date a companiei ca urmare a derulării proceselor de vânzare și contractare a energiei electrice/ gazelor naturale ca urmare a procesului de schimbare a furnizorului sau altor modificări administrative.

  Ce face un Analist Back-Office (Analist Contractare Servicii de Distribuție)?
  - Procesează în termenele stabilite a solicitărilor de schimbare furnizor în cazul clienților care își exprimă voința de a pleca la alt Furnizor;
  - Efectuează operațiunile de reziliere a contractelor de furnizare în sistemul informatic în cazul clienților care și-au exprimat voința de a pleca la alt Furnizor și nu au fost retenționați;
  - Urmărește corectitudinea și completitudinea datelor transmise în procesul de contractare sau intervenirea în operațiunile necesare astfel încât să se încheie/ înceteze contractele de distribuție a energiei electrice și gazelor naturale.

  Cerințe:
  - Disponibilitate de lucru pe o perioada determinată;
  - Cunoștiințe operare PC, SAP, MS Office (Excel, PowerPoint, Outlook);
  - Capacitate de planificare și organizare;
  - Nivel ridicat al angajamentului și orientare către lucrul în echipă.

  Poți aplica direct la acest anunț, sau poți trimite CV-ul tău la adresa giulia.poputa @ crosswork.ro și te vom contacta noi.

  Succes!

  Crosswork este o companie de recrutare la nivel național, cu birouri în București și Iași, ce oferă atât servicii de recrutare cât și de muncă temporară și administrare de personal.