Consilier Juridic

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile BIA Human Resource Management Services active.


Vezi toate job-urile Consilier Juridic active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Juridic active pe Hipo.ro

Angajator: BIA Human Resource Management Services
Domeniu:
 • Juridic
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 26.06.2022
  Scurta descriere a companiei

  BIA – BIA Human Resource Management Services, este in topul celor mai cunoscuti furnizori de servicii profesionale de HR din Romania. De-a lungul a peste 25 de ani de existenta, compania si-a construit un foarte bun renume datorita rezultatelor obtinute si valorii oferite clientilor. Toate aplicatiile primite in atentia noastra vor fi tratate cu maxim de confidentialitate.

  Informare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

  Datele personale puse la dispozitie de dvs. pentru a candida la aceasta pozitie vor fi prelucrate de BIA HR in scopul identificarii candidatilor potriviti. Datele nu vor fi comunicate altor entitati, cu exceptia clientului pentru care BIA HR desfasoara procesul de recrutare. Candidatii vor fi informati de catre personalul BIA HR care este domeniul in care clientul isi desfasoara activitatea, cat si identitatea clientului, in masura in care aceasta nu a fost explicitata in anuntul de recrutare.
  Dupa finalizarea proiectului de recrutare, avand in vedere faptul ca BIA HR este o companie de recrutare, care isi poate derula activitatea doar daca detine o baza de date de potentiali candidati, urmatoarele date personale vor fi pastrate in baza noastra de date, pentru a va tine la curent cu viitoarele pozitii ce se potrivesc profilului dumneavoastra.
  In cazul in care nu sunteti de acord, ne puteti informa prin transmiterea unui e-mail la adresele de contact de pe site-ul nostru.
  Va rugam ca inainte sa aplicati la acest anunt de recrutare sa accesati politica noastra de confidentialitate prevazuta pe site-ul nostru. In cazul in care nu sunteti de acord cu modalitatea in care va prelucram datele cu caracter personal, va rugam sa nu aplicati la acest anunt.

  Cerinte

  Vrei sa lucrezi intr-un mediu antreprenorial? Vrei sa oferi consultanta in subiecte noi si interesante? Vrei sa te dezvolti si sa acumulezi experienta in domeniul juridic in acelasi timp ?

  Brexton isi extinde echipa de consultanti!

  Brexton gaseste solutii pentru clientii sai de mai bine de 10 ani. Fie ca e vorba de consultanta pentru activitatea day by day a clientilor, fie de proiecte punctuale, expertiza Brexton acopera industrii variate, cum ar fi servicii medicale, serivcii de administrare personal, retail, distributie, imobiliare, productie, leasing cu autovehicule sau servicii publicitare.

  Daca esti o persoana curioasa si cu dorinta de a invata, daca iti place sa organizezi si sa gestionezi proiecte, daca vrei sa faci parte dintr-o echipa activa si dinamica, da-ne un semn! Avem nevoie de abilitatile tale de comunicare, de a fi proactiv si atent la detalii!

  Cum stii ca esti omul potrivit? Ai absolvit Facultatea de Drept si ai minim 5 ani experienta in domeniul juridic.

  Ce trebuie sa stii? Limba engleza cel putin nivel mediu si suita Microsoft Office (Outlook, Word, Excel).

  Responsabilitati

  Cu ce te vei ocupa la noi?

  Vei revizui si negocia contracte;
  Vei oferi consultanta pentru recuperare creante;
  Vei asista clientii in relatia cu Registrul Comertului;
  Vei acorda asistenta in relatia consumatorii;
  Vei gestiona si organiza arhive de documente juridice;
  Vei analiza dispozitii legale si emite opinii;
  Vei acorda consultanta in domeniul protectiei datelor personale.

  Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre BIA Human Resource Management Services. Consultati Politica de procesare a datelor personale a BIA Human Resource Management Services >>