Economist-contabil

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Iulius active.


Vezi toate job-urile Economist-contabil active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Contabilitate Finante active pe Hipo.ro

Angajator: Iulius
Domeniu:
 • Contabilitate Finante
 • Tip job: full-time
  Nivel job: peste 5 ani experienta
  Orase:
 • Iasi
 • Actualizat la: 17.06.2022
  Scurta descriere a companiei

  Compania IULIUS este singurul dezvoltator și operator de proiecte mixed-use de regenerare urbană din România, cu o experiență de peste 20 de ani în real estate și cu o prezență în patru mari orașe din țară – Iași, Timișoara, Cluj-Napoca și Suceava.

  Odată cu experiența au venit și proiectele care au schimbat percepția asupra stilului de viață, au redefinit și revitalizat centrele urbane și s-au integrat în comunitate. Un parcurs ambițios de peste două decenii, care a pornit cu un mall în Iași, primul din afara Capitalei, inaugurat în anul 2000, și a crescut organic și frumos până la un portofoliu ce cuprinde astăzi peste 300.000 mp de retail, în două proiecte mixed-use de regenerare urbană (Palas Iași și Iulius Town Timișoara), singurele de acest tip din țară, și o rețea națională de shopping mall-uri regionale (Iulius Mall – Iași, Cluj-Napoca și Suceava). Sunt spații vibrante, care definesc poli de atracție urbană, fiind vizitate anual de peste 68 de milioane de persoane.

  Cerinte

  - Studii superioare în domeniul Economic, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă;
  - Cunoștințe solide de Contabilitate și fiscalitate;
  - Cunoștințe de bază privind legislația fiscală (calculul profitului impozabil, reglementări privind TVA, impozite locale);
  - Bun cunoscător al pachetului de programare MS Office (în special MS Excel);
  - Spirit de echipă, activ, dinamic, inteligent, tact, atitudine pozitivă, discreție, loialitate, capacitate organizatorică, inițiativă, flexibilitate, capacitate de analiză și sinteză.
  - Cunoasterea limbii engleze constituie un avantaj;
  - Vechime 1- 5 ani.

  Responsabilitati

  Descrierea postului:

  - Întocmește, ține evidența și inregistrează documentele financiar-contabile ale societății conform reglementarilor contabile si fiscale aplicabile, precum și procedurile specifice societății (facturi de livrare, facturi privind achiziții de bunuri și servicii, operațiuni de casă și bancă, monitorizează vectorul fiscal al societății, întocmește declarații fiscale;
  - Elaborează situații la solicitarea managementului, pe seama informațiilor din evidența contabilă;
  - Participă la lucrări premergătoare întocmirii situațiilor financiare anuale (inventariere, confirmări de solduri pe parteneri).

  Alte informatii

  Se oferă:

  - pachet salarial motivant;
  - condiţii de muncă deosebite, într-un mediu dinamic şi stimulativ;
  - posibilitatea integrării într-o echipă tânără, caracterizată prin performanţă şi succese dovedite.