Internship - Managementul Contractelor

Angajator: Enel
Domeniu:
 • Internship
 • Tip job: part-time
  Nivel job: Student/Absolvent
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 18.05.2022
  Scurta descriere a companiei

  Enel este o companie prestigioasă care are ambiție și îmbrățișează schimbarea! Având o direcție clară de a sprijini tranziția energetică și a fi un model de organizatie sustenabilă, a luat și măsuri concrete și sistematice prin care contribuie la această schimbare tectonică pe care industria energiei o traversează în prezent.
  E o oportunitate extraordinară să lucrezi în energie în această eră a tranziției energetice, iar împreună avem șansa să contribuim în România la obiective precum decarbonizarea prin energie verde, mobilitate electrică, eficiență energetică, economie circulară, inovație, digitalizare, toate acestea urmând principiul creării de valoare în comun, împreună cu comunitățile pe care le servim.

  Cerinte

  Companie: Enel Energie Muntenia

  Departament: Directia planificare, performanta si managementul calitatii

  Contract: Stagiu de internship platit, program part-time (6 luni, 5 ore pe zi) sau full-time (3 luni, 8 ore pe zi)

  Locatie: Bucuresti

  Candidatul ideal:

  - Studii universitare in curs, preferabil in domeniul economic;
  - Cunostinte economice, curiozitate si aplecare spre domeniul tehnic;
  - Aptitudini bune de lucru in Excel;
  - Bune abilitati de comunicare si relationare;
  - Bune abilitati de analiza si orientare catre rezultate;
  - Atentie la detalii;
  - Proactiv.

  Responsabilitati

  In cadrul programului de internship vei avea urmatoarele activitati:

  - Vei observa procesul de Quality Management si vei putea oferi suport managerului si colegilor din departament in activitatile zilnice;
  - Vei participa la realizarea si arhivarea fisierelor specifice de KPI;
  - Vei acorda suport la crearea de copii ale informatiilor existente in fisiere excel in scopul centralizarii acestora intr-o baza de date comuna.

  Alte informatii

  Ce iti oferim:

  - Stagiul de internship platit conform legii internshipului;
  - Vei avea parte de o oportunitate extraordinara de dezvoltare profesionala;
  - Vei intalni un mediu de lucru international;
  - Vei avea experienta de a face parte dintr-o echipa tanara, dinamica si profesionista.


  Ce altceva trebuie să știi?
  Va informam ca toate aplicatiile primite vor fi tratate cu confidentialitate. Doar candidatii selectati vor fi contactati pentru un interviu, restul de aplicatii fiind pastrate in baza de date Enel pentru o perioada nu mai mare de un an.

  Grupul ENEL e o companie multigenerationala, caracterizata de valorile diversitatii si incluziunii. Indiferent de varsta, etnie, gen sau dizabilitate, aici vei gasi tot sprijinul de care ai nevoie pentru a te adapta si a obtine performanta. Pentru ca in ENEL, diferentele devin oportunitati!

  Enel Energie Muntenia 

  Enel Energie Muntenia este, alături de Enel Energie, una dintre companiile de furnizare, parte din Grupul Enel în România. Oferta companiei include atât produse de furnizare energie electrică și gaze naturale, cât şi servicii cu valoare adăugată (precum servicii de asistenţă, produse de iluminat, servicii de asigurare, aer condiționat etc) pentru clienți, alături de care suntem la fiecare pas. 

  Grupul Enel în România

  Grupul Enel activează în peste 30 de țări din lume și se bucură de încrederea celor aproximativde angajați la nivel global. Grupul Enel în România este unul dintre cei mai mari investitori privați în domeniul energetic, cu operațiuni în sectorul distribuției și furnizării de electricitate, al producției de energie electrică din surse regenerabile și al soluțiilor digitale inovatoare din domeniul energiei. Grupul a intrat pe piața din România în, iar în prezent oferă servicii unui număr de 3 milioane de clienți. Are aproximativ de angajați în România în toate companiile, iar colaborarea lor se bazează pe valorile Open Power: responsabilitate, inovație, încredere și proactivitate.

  E o oportunitate extraordinară să lucrezi în energie în această eră a tranziției energetice, iar împreună avem șansa să contribuim în România la obiective precum decarbonizarea prin energie verde, mobilitate electrică, eficiență energetică, economie circulară, inovație, digitalizare, toate acestea urmând principiul creării de valoare în comun, împreună cu comunitățile pe care le servim.

  Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre Enel. Consultati Politica de procesare a datelor personale a Enel >>