Tehnician montaje/instalari piscine

Angajator: ABC Human Capital
Domeniu:
 • Constructii
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Strainatate
 • Actualizat la: 18.05.2022
  Scurta descriere a companiei

  ABC Human Capital este urmarea fireasca a experientei castigate de fondatorul companiei, in acest domeniu vast, complex, provocator, in continua miscare si schimbare al resurselor umane.
  Anul 2005 a reprezentat momentul concretizarii unui ideal: fondarea unei agentii de recrutare si executive search ce pune la dispozitia clientilor sai atat consultanta in recrutare si headhunting, precum si intreaga gama de servicii aferente capitalului uman.
  Adaptam cu succes noile tendinte din domeniul Resurselor Umane si utilizam creativ oportunitatile pe care le ofera mediul economic pentru atingerea target-urilor comerciale si de comunicare ale partenerilor nostri.
  Activitatea noastra se traduce in solutii inteligente bazate pe baze de date complete si complexe, aplicatii web, portaluri de informare si socializare, baterii de teste concepute si implementate impreuna cu fiecare dintre parteneri, campanii de marketing online si headhunting.

  Cerinte

  Cerințe:
  - Studii / background: experiență în piscine, dulgher, instalații sanitare, gips-carton, pereți cortină,
  - Limbi: fluent în engleză. Este preferabilă orice altă limbă.
  - Disponibil pentru călătorii pentru perioade lungi de timp în Europa, Africa de Nord și mai rar în alte destinații internaționale

  Responsabilitati

  Abilități și responsabilități:
  Înțelegerea documentelor tehnice, capacitatea de rezolvare a problemelor și abilitățile de depanare sunt cerințe importante pentru rol.
  Candidatul va lucra în principal la fața locului cu un echipaj pentru a realiza noi instalații de piscine. Candidatul ar trebui să demonstreze măiestrie bună și cunoștințe tehnice generale.
  În unele cazuri, candidatul va fi responsabil pentru instruirea și consilierea tehnică cu privire la noile instalații de piscină, arătând bune abilități de comunicare și instruire.
  De asemenea, candidatul va trebui să efectueze inspecții de întreținere, să organizeze, să implementeze și să supravegheze intervențiile asupra produselor existente. Candidatul va raporta managerului de operațiuni locale.
  Capacitatea de a furniza rapoarte bine detaliate, precum și de a menține relații bune cu clienții sunt cerințe suplimentare pentru rol.
  Ulterior, candidatul va trebui să efectueze reparațiile sau să coordoneze o echipă.

  Alte informatii

  Descriere:
  Candidatul va face parte din departamentul de instalare al companiei și va răspunde managerului de operațiuni locale.
  Candidatul va lucra la fața locului pentru a efectua instalarea produsului urmând procedurile și standardele HQ, având grijă de programul și calitatea produsului finit.
  În plus, candidatul va lucra ca si consilier tehnic pentru client, sprijinind alte echipaje de instalare pentru a se asigura că procedurile și liniile directoare standard pentru instalare sunt respectate.
  Prin urmare, candidatul va trebui să fie instruit și asistat de sediul central și de managerul operațional local și, uneori, să călătorească în scopuri de instruire.