Unit Manager Slatina

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Metropolitan Life active.


Vezi toate job-urile Unit Manager Slatina active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Asigurari - Intermedieri financiare active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Vanzari active pe Hipo.ro

Angajator: Metropolitan Life
Domeniu:
  • Asigurari - Intermedieri financiare
  • Vanzari
  • Tip job: full-time
    Nivel job: 1 - 5 ani experienta
    Orase:
  • Slatina
  • Actualizat la: 28.06.2022
    Remote work: On-site

    Metropolitan Life este parte din MetLife, Inc. (NYSE: MET), una dintre cele mai importante companii de servicii financiare din lume, oferind asigurări, anuități, beneficii pentru angajați și gestionarea activelor pentru a-și ajuta clienții individuali și instituționali să pășească cu încredere în viitor. Fondată în 1868, MetLife are operațiuni în peste 40 de piețe la nivel global și deține poziții de lider în Statele Unite, Japonia, America Latină, Asia, Europa și Orientul Mijlociu.

    În România, Metropolitan Life are peste 23 ani de activitate pe piața de asigurări de viață. Peste 3 milioane de clienți beneficiază de asigurări de viață și pensii private obligatorii oferite de Metropolitan Life la nivel local.

    Căutăm Unit Manager dornic să își construiască propria echipă de profesioniști care fac performanță în vânzări, în una dintre cele mai mari companii de asigurări de viață din lume.

    Alături de noi vei avea acces la:

    • Oportunitatea de a face parte dintr-o companie multinațională, unde îți poți impacta în mod real propriu nivel de satisfacții profesionale;
    • Programe de training axate pe dezvoltarea abilităților manageriale și de vânzări;
    • Pachet financiar atractiv, corelat cu performanța propriei echipe.
    Hai să ne cunoaștem mai bine și afli mai multe despre cum îți poți atinge potențialul în compania Metropolitan Life. 

    Trimițând CV-ul dumneavoastră sunteți de acord ca Metropolitan Life să vă prelucreze datele personale pentru procesul de recrutare pentru acest rol. La Metropolitan Life, parte a MetLife, Inc, una dintre cele mai mari companii de asigurări de viață din lume, conducem transformarea globală a unei industrii pe care am definit-o de mult timp. Uniți în scop, diverși în perspectivă, suntem dedicați să facem o diferență în viața clienților noștri. Metropolitan Life este un angajator cu șanse egale, acțiuni afirmative, angajat să atragă, să rețină și să maximizeze performanța unei forțe de muncă diverse și incluzive. Politica Metropolitan Life este aceea de a asigura şanse egale de angajare fără discriminare sau hărţuire pe criterii de rasă, culoare, religie, sex (inclusiv sarcină, naştere sau afecţiuni medicale asociate), orientare sexuală, identitate sau expresie de gen, vârstă, dizabilitate, origine naţională, starea civilă sau de parteneriat casnic/civil, informații genetice, statut de cetățenie, statut de membru în uniformă sau veteran sau orice altă caracteristică protejată de lege.

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    Aplica fara CV
    BUCURESTI, Slatina, Tulcea, Job national

    Slatina,

    Aplica fara CV
    Slatina,

    Vezi job-uri similare (5)