Avocat

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile EPIC Business Human Strategy active.


Vezi toate job-urile Avocat active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Juridic active pe Hipo.ro

Angajator: EPIC Business Human Strategy
Domeniu:
  • Juridic
  • Tip job: full-time
    Nivel job: Student/Absolvent
    Orase:
  • BUCURESTI
  • Actualizat la: 03.07.2022
    Remote work: On-site
    Scurta descriere a companiei

    EPIC Business Human Strategy is a company acting in the human resources consultancy field, offering services both in talent acquisition and human capital development.

    At EPIC we mix creativity, simplicity, passion, commitment and processes to build synergies between client’s business vision and people potential. We bring our experience and expertise from a diverse range of industries, cultures and businesses, from start up to mature entrepreneurship and multinationals. We aim to build strategies that last and people tell great stories about.

    Cerinte

    Candidatul de succes va avea urmatorul profil:

    - Absolvent de studii superioare juridice
    - Membru al Baroului Bucuresti
    - Integritate morala si profesionala
    - Excelenta cunoastere a limbii Romane
    - Limba engleza la un nivel avansat - de preferat
    - Dorinta de invatare si perfectionare
    - Permis de conducere categoria B – de preferat

    Responsabilitati

    Principalele responsabilitati:
    - Acordarea de asistenta juridica completa clientilor societatii, sub indrumarea Avocatilor titulari
    - Participarea la dezbaterea si adoptarea strategiilor juridice in toate spetele clientilor
    - Studierea temeinica a spetelor incredintate de catre avocatii titulari si emiterea de opinii juridice
    - Intocmirea dosarelor pentru instanta si completarea acestora
    - Organizarea documentelor in dosare si evidenta corespondentei
    - Coordonarea si desfasurarea relatilor administrative ale societatii cu institutiile publice inclusiv instante judecatoresti (depunere/ridicare documente)
    - Redactarea de notificari, acte de corespondenta catre clientii cabinetului si catre terti
    - Asistenta si reprezentarea clientilor societatii in relatiile de afaceri ale acestora, la instantele de judecata si/sau institutiile publice
    - Asistenta si reprezentarea clientilor societatii la instantele judecatoresti si/sau arbitrale
    - Redactarea de acte/contracte/notificari/opinii juridice specifice activitatii juridice in domeniile de activitate ale cabinetului de avocatura
    - Urmarirea modificarilor legislative si perfectionarea continua in domeniul juridic

    Alte informatii

    Clientul nostru Toacse, Iavolschi SPRL reprezinta o societate profesionala cu raspundere limitata care isi desfasoara activitatea in Romania, oferind servicii de consultanta juridica cu precadere pentru clienti persoane juridice, companii multinationale, business-uri antreprenoriale romanesti dar si catre persoane fizice.

    Experienta acumulata in domeniul litigiilor si al consultantei le ofera o noua perspectiva asupra practicii legale si impreuna cu echipa de avocati, compania ofera nu doar solutii corecte ci si planuri pe termen lung si relatii directe cu asociatii.
    Printre serviciile pe care Toacse, Iavolschi SPRL le pune la dispozitie clientilor sai, se numara si consultanta juridica in urmatoarele domenii:
    β€’ Dreptul muncii - expertiza in asistarea si reprezentarea de operatori cu peste 2000 angajati, cu privire la redactarea documentatiilor necesare in domeniul dreptului muncii
    β€’ Concurenta – asistenta in analiza unor situatii de concentrari economice, concurenta neloiala, practici comerciale neconcurentiale, pe tot parcursul procedurilor de investigare
    β€’ Real Estate – elaborarea de rapoarte Due Diligence, participand la achizitionarea si constructia de bunuri imobile si dezvoltarea ansambluri rezidentiale si proiecte industriale avand o valoare ce a depasit 400 mil euro.
    β€’ Dreptul societatilor comerciale – implicare active in tranzactii de fuziune sau achizitie, in domeniul societatilor comerciale (rapoarte de Due Diligence precum si toate documentatiile aferente transferurilor, participand activ in procedurile de infiintare si restructurare a companiilor)
    β€’ Insolventa - vasta experienta in domeniu, prin reprezentarea a peste 300 de dosare de insolventa (activitate desfasurata atat in interesul creditorilor dar si al debitorilor)
    β€’ Drept fiscal - asistenta juridica in emiterea de opinii legale cu privire la normele legale fiscale precum si reprezentare in cadrul inspectiilor fiscale.

    Abordarea strategica a clientului nostru pentru urmatorii ani se concentreaza pe cresterea dimensiunii afacerii si vizeaza consolidarea statutului sau de furnizor de servicii juridice de calitate prin asigurarea satisfactiei depline a clientilor sai.
    Clientul nostru se mandreste cu o echipa ambitioasa, bine pregatita care este in masura sa puna in aplicare cu succes strategia de dezvoltare a firmei pentru urmatorii ani. Climatul organizational bazat pe incredere si parteneriat, dar si entuziasmul echipei sunt responsabile pentru mentinerea unei relatii de incredere pe termen lung cu clientii.
    Clientul nostru apreciaza angajatii in acelasi mod in care abordeaza si relatiile cu partenerii sai - transparent si cu incredere si se angajeaza pe termen lung in relatia cu angajatii in acelasi fel in care o face si cu clientii sai, considerand ca un mediu de lucru stabil este o prioritate de top.
    In acest context, Toacse, Iavolschi SPRL isi propune sa consolideze echipa de avocati si a demarat un proces de recrutare si selectie pentru ocuparea pozitiei de Avocat.

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    Aplica fara CV
    BUCURESTI,

    Hybrid