Cautam noi colegi cu dizABILITATI (Carrefour Drobeta)

Angajator: Carrefour România
Domeniu:
 • Altele
 • Vanzari
 • Tip job: part-time
  Nivel job: 0 - 1 an experienta
  Orase:
 • Drobeta Turnu-Severin
 • Actualizat la: 16.05.2022
  Scurta descriere a companiei

  Lumea Carrefour este un mediu de lucru pe care colegii noștri îl descriu ca fiind a doua familie.

  Diversitatea în Lumea Carrefour se traduce prin varietatea de roluri din magazine și de la sediu, prin egalitatea de șanse, indiferent de gen, vârstă, experiență, etnie, religie sau naționalitate si prin combaterea discriminării, de orice fel.

  În acest sens, încă din 2014 am obținut certificarea europeană GEEIS, iar în 2018 ne-am alăturat Cartei Diversității ca semnatari fondatori.

  Te așteptăm în echipa noastră!

  Cerinte

  Căutăm noi colegi cu dizAbilități la Hipermarket Carrefour Drobeta!

  Posturi disponibile:
  - Lucrător Universal;
  - Lucrător Universal Produse Proaspete;
  - Casier Comercial;
  - Colector Comenzi Online;
  - Ajutor Măcelar / Măcelar
  - Patiser și altele :)

  Responsabilitati

  Știai că în Lumea Carrefour oricine își poate găsi un rol? La noi, e despre oameni, așa că fiecare persoană, indiferent de naționalitate, etnie, vârstă, sex sau abilitate, poate contribui pentru un viitor mai bun. Iar pentru persoanele cu dizABILITĂȚI, găsirea unui loc de muncă potrivit poate părea o provocare, însă noi suntem aici să te sprijinim în găsirea oportunității potrivite pentru tine.

  Echipa noastră de peste 17.000 de colegi crește datorită angajamentului nostru de a crea zi de zi oportunități egale, într-un mediu de lucru divers și incluziv. Pentru că doar împreună, mergem mai departe.

  Am construit astfel un mediu de lucru în care să îți pui abilitățile în practică, cu ajutorul colegilor care te vor ghida și te vor susține la fiecare pas. Mai mult, vei avea acces la programe de dezvoltare și formare care să te ajute să înveți și să te dezvolți pe mai departe.

  Alte informatii

  Ești gata să te alături echipei noastre? Aplică acum!