Voluntar Let\'s Do It Romania!-Scoala mea verde

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile LET'S DO IT, ROMANIA! active.


Vezi toate job-urile Voluntar Let\'s Do It Romania!-Scoala mea verde active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Fundatii - Voluntariat - ONG active pe Hipo.ro

Angajator: LET'S DO IT, ROMANIA!
Domeniu:
 • Fundatii - Voluntariat - ONG
 • Tip job: project-based
  Nivel job: Student/Absolvent
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 25.04.2013
  Scurta descriere a companiei

  Suntem cea mai mare mișcare socială din România și am reușit să mobilizăm peste 1 400 000 de voluntari pentru acțiuni dedicate mediului și societății.
  Valorile noastre ca organizație sunt: Acțiune – Spiritul de Doer, Happiness – Fericire, Madness – Curaj nebun, Echipa, Sustenabilitate.
  Suntem oameni implicați, pozitivi, spargem bariere cu ideile noastre, credem în “împreună” și suntem dedicați cauzei, iar în fiecare zi demonstrăm asta.

  Cerinte

  Cautam tineri interesanti si destepti care sa ne ajute sa ducem aceste planuri, marete, la bun sfarsit. Daca te intereseaza educatia, daca vrei sa schimbi peisajul pentru elevi, daca ai spirit voluntar, esti vorbaret si iti place sa lucrezi in echipa, noi te vrem. Vino sa te cunoastem, demonstreaza-ne ca esti motivat si istet si iti promitem ca nu te vei plictisi in urmatorul an.

  Responsabilitati

  Alaturi de echipa noastra vei face tot felul de lucruri, printre care:
  - vei comunica cu scolile participante la proiect;
  - ne vei ajuta sa organizam un concurs inovativ intre scolile interesate;
  - ne vei ajuta cu jurizarea si cu alegerea castigatorilor.

  Alte informatii

  In tot acest timp vei lucra cu noi, o echipa tanara si plina de ambitii, cu elevi ingeniosi, cu profesori, cu autoritati publice, cu o serie de companii responsabile social, pe scurt o multime de figuri interesante. Programul este flexibil si vei fi pe atat de multumit pe cat efort vei fi depus. Si iti dam si adeverinta de practica, daca iti trebuie.

  Si daca nu te-ai convins inca, iti mai spunem ca alaturi de noi:
  - vei avea oportunitatea de a participa la teambuilding-uri sau workshopuri;
  - vei putea sa iti expui ideile si sa le pui in practica - am mai spus deja ca suntem in cautare de oameni cu imaginatie si idei;
  - vei interactiona cu specialisti din diverse domenii - asta pentru ca suntem o echipa pestrita, de oameni diferiti si profesionisti.

  Număr de posturi disponibile: 5

  Daca doriti sa faceti parte din echipa noastra ca asteptam sa ne trimiteti CV-ul insotit de o scrisoare de intentie la adresa recrutare@letsdoitromania.ro cu menţiunea "Scoala mea Verde!"
  Numai candidaţii selectaţi vor fi contactaţi.