Submit your CV at Enel - Angajatori de TOP Tech, spring 2022

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Enel Romania active.


Vezi toate job-urile Submit your CV at Enel - Angajatori de TOP Tech, spring 2022 active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Inginerie active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Internship active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in IT Software active pe Hipo.ro

Angajator: Enel Romania
Domeniu:
  • Inginerie
  • Internship
  • IT Software
  • Tip job: full-time
    Nivel job: 1 - 5 ani experienta
    Orase:
  • BUCURESTI
  • Constanta
  • Timisoara
  • Actualizat la: 07.07.2022
    Remote work: On-site

    De ce sa faci parte din echipa noastra?

    Enel este o companie prestigioasă care are ambiție și îmbrățișează schimbarea! Având o direcție clară de a sprijini tranziția energetică și a fi un model de organizatie sustenabilă, a luat și măsuri concrete și sistematice prin care contribuie la această schimbare tectonică pe care industria energiei o traversează în prezent.

    E o oportunitate extraordinară să lucrezi în energie în această eră a tranziției energetice, iar împreună avem șansa să contribuim în România la obiective precum decarbonizarea prin energie verde, mobilitate electrică, eficiență energetică, economie circulară, inovație, digitalizare, toate acestea urmând principiul creării de valoare în comun, împreună cu comunitățile pe care le servim.


    Care sunt profilele pe care le cautam?

    La Enel apreciem foarte mult inovația, deschiderea și curiozitatea pe care le manifestă candidații în discuțiile pe care le avem cu ei. Totodată ne uităm atent la capacitatea lor de adaptare la nou, la preocuparea lor de a livra rezultate și la felul în care colaborează în echipă.

    Echipa Enel este formată din persoane aparținând unor culturi diferite și cu un parcurs profesional diferit, întrucât considerăm că cea mai bună modalitate de a ne dezvolta, de a performa și de a inova este aceea de a învăța unii de la alții. Încurajăm o cultură organizațională a diversității și incluziunii, începând de la recrutare și continuând pe întreg parcursul călătoriei tale de dezvoltare alături de noi.



    Despre noi

    Grupul Enel în România este unul dintre cei mai mari investitori privați în domeniul energetic, cu operațiuni în sectorul distribuției și furnizării de electricitate, al producției de energie electrică din surse regenerabile și al soluțiilor digitale inovatoare din domeniul energiei. Grupul a intrat pe piața din România în 2005, iar în prezent oferă servicii unui număr de 3 milioane de clienți.

    Enel, prin cele peste 10 companii pe care le gestionează în România, are relații cu clienți rezidențiali, cu firme, cu clienți din administrația publică și toți sunt tratați cu respect. Punem clientul în centrul activității noastre: toți colegii sunt conștienți că munca lor se reflectă în final în calitatea serviciilor și în mulțumirea clienților și de aceea lucrăm mereu la a face lucrurile mai eficient. Dacă te vei alătura echipei noastre, e ceea ce așteptăm și de la tine! 
     


     

    Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre Enel Romania. Consultati Politica de procesare a datelor personale a Enel Romania >>

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    BUCURESTI, Ilfov, Ploiesti,

    Aplica fara CV
    Remote

    Aplica fara CV
    Remote

    Vezi job-uri similare (859)