Ofiter suport operational KYC

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Raiffeisen Bank active.


Vezi toate job-urile Ofiter suport operational KYC active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Banci active pe Hipo.ro

Angajator: Raiffeisen Bank
Domeniu:
 • Banci
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • Brasov
 • Actualizat la: 06.06.2022
  Scurta descriere a companiei

  Raiffeisen Bank este o banca universala, oferind o gama completa de produse si servicii de cea mai buna calitate.


  Daca esti la inceput de cariera te invitam sa faci primul pas, cu un stagiu de practica sau un program de internship, sau identifica locul de munca ideal pentru tine si alatura-te echipei Raiffeisen Bank!

  Totodata daca esti un profesionist cu experienta, la Raiffeisen Bank iti oferim permanent oportunitatile pentru a iti dezvolta constant competentele si a atinge urmatorul nivel.

  Cerinte

  Studii superioare finalizate profil economic/juridic
  Abilitati de: analiza-sinteza-decizie, organizare, comunicare, lucrul in echipa
  Cunostinte tehnice: CRM, ICBS
  Limba engleza: nivel mediu/avansat

  Responsabilitati

  - La momentul solicitarii continuarii relatiei de afaceri cu un client in risc ridicat, precum si la actualizarea datelor acestuia, efectuare verificari, analiza informatii - Service Request standard aferente procesului de actualizare date clienti PF&PJ cu grad de risc ridicat (verificari baze de date publice in scopul detectarii informatiilor negative, entitati supuse sanctiunilor international sau persoanelor expuse politic)
  - Urmare verificarilor si analizei informatiilor, avizarea continuarii relatiilor de afaceri cu clientii cu risc ridicat si finalizarea procesului aferent in CRM
  - Efectueaza verificarile specifice in legatura cu clientii care sunt identificati in urma scanarilor on-line si off-line, cu nume/denumiri similare cu persoanele din listele negre/listele de sanctiuni/PEP si ia decizii privind masurile de prudentialitate aplicate acestora (Alerte fals-pozitive Norkom PEP / Sanctions ONLINE/BATCH si tratarea Service Request aferente)
  - Blocarea conturilor sau a fondurilor, dupa caz, la solicitarea DPT AML/Antifrauda
  - Punct unic de contact pentru rețeaua de agentii pentru problemele zilnice ale KYC (documentația clientului la înscriere / actualizare, introducerea datelor în CRM etc.).
  - Asigura indeplinirea indicatorilor stabiliti prin obiectivele echipei
  - Executa orice alta sarcina legata de fluxul firesc al activitatii si misiunea postului.

  Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre Raiffeisen Bank. Consultati Politica de procesare a datelor personale a Raiffeisen Bank >>