Auditor Intern

Angajator: Iulius
Domeniu:
 • Contabilitate Finante
 • Controlul calitatii
 • Imobiliare - Real Estate
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • Iasi
 • Actualizat la: 22.05.2022
  Scurta descriere a companiei

  Compania IULIUS este singurul dezvoltator și operator de proiecte mixed-use de regenerare urbană din România, cu o experiență de peste 20 de ani în real estate și cu o prezență în patru mari orașe din țară – Iași, Timișoara, Cluj-Napoca și Suceava.

  Odată cu experiența au venit și proiectele care au schimbat percepția asupra stilului de viață, au redefinit și revitalizat centrele urbane și s-au integrat în comunitate. Un parcurs ambițios de peste două decenii, care a pornit cu un mall în Iași, primul din afara Capitalei, inaugurat în anul 2000, și a crescut organic și frumos până la un portofoliu ce cuprinde astăzi peste 300.000 mp de retail, în două proiecte mixed-use de regenerare urbană (Palas Iași și Iulius Town Timișoara), singurele de acest tip din țară, și o rețea națională de shopping mall-uri regionale (Iulius Mall – Iași, Cluj-Napoca și Suceava). Sunt spații vibrante, care definesc poli de atracție urbană, fiind vizitate anual de peste 68 de milioane de persoane.

  Cerinte

  Cerinte

  - Studii superioare finalizate, profil economico-financiar (Contabilitate / Finante)
  - Experienta anterioara de 1-2 ani in activiatate de audit financiar / analiza financiara
  - Experienta intr-o pozitie similara constituie un avantaj (audit intern / audit extern – Big4)
  - Cunostinte avansate de limba engleza
  - Nivel avansat Microsoft Office (Excel, Word, Power Point)
  - Atentia la detalii, gandirea analitica si capacitate de sinteza
  - Abilitati de comunicare si relationare, usurinta si claritate in comunicare
  - Bune abilitati de planificare si organizare

  Responsabilitati


  - Intelege diferite procese din cadrul companiei si testeaza functionalitatea eficienta procedurilor operationale, ce au rol in limitarea riscurilor intalnite in activitatea desfasurata.
  - Participa alaturi de ceilalti membri ai departamentului in misiuni de audit intern pentru a testa eficienta procedurilor de lucru si respectarea acestora in cadrul companiei, in baza planului anual de audit intern.
  - Lucreaza sub indrumarea si supravegherea Managerului Departamentului de Audit Intern, executand teste de audit si ajutand in elaborarea rapoartelor de audit.
  - Intocmeste rapoarte si analize in vederea evaluarii eficientei controalelor interne din cadrul companiei si propune solutii in vederea eficientizarii acestora.
  - Contribuie cu recomandari pentru mentinerea si imbunatatirea proceselor de control, in sensul diminuarii costurilor, dar si a eficientizarii mediului de control.


  Alte informatii

  Se ofera:
  - Pachet salarial motivant
  - Conditii de munca deosebite, intr-un mediu dinamic si stimulativ
  - Posibilitatea integrarii într-o echipă tanara, caracterizata prin performanta si succese dovedite.