Specialist / Responsabil mediu

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Job Consult active.


Vezi toate job-urile Specialist / Responsabil mediu active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Altele active pe Hipo.ro

Angajator: Job Consult
Domeniu:
  • Altele
  • Tip job: full-time
    Nivel job: 1 - 5 ani experienta
    Orase:
  • BUCURESTI
  • Actualizat la: 14.04.2022
    Remote work: On-site
    Scurta descriere a companiei

    Job Consult este o agenție de recrutare la nivel național, cu bazele în Cluj-Napoca. Ofertele de joburi sunt diverse, de la muncitori necalificați pana la poziții în învățământ, ingineri, PM sau directori. 

    Cerinte

    Te invit să aplici la acest job doar dacă:
    ai experiență de minimum 2 ani într-o poziție similară; ai experiență relevantă cu cadrul legislativ din domeniul gestionării deșeurilor, obligațiilor către Fondul pentru mediu, respectiv din domeniul procedurilor de autorizare: OUG nr.195/2005, OUG nr.92/2021, HG nr.856/2002, HG nr.1061/2008, Legea nr.249/2015, OUG nr.5/2015, HG nr. 1132/2008, HG nr. 170/2004, OUG nr.196/2005, Ordin nr.578/2006, Ordin nr.1798/2007, Ordin nr.1150/2020, Legea nr.292/2018 și altele asemenea; îți place să lucrezi cu tabele și cifre, întrucât vei avea de făcut lunar calcule pentru clienți: cantitățile de ambalaje, echipamente electrice, baterii, anvelope introduse pe piața națională; știi să întocmești documentații tehnice de specialitate: notificări, fișe de prezentare, memorii de prezentare, etc.; ai experiență în interacțiunea directă cu clienții, indiferent de postul pe care ai făcut asta.

    Reprezintă un avantaj pentru candidatura ta dacă:
    ai studii superioare în domenii conexe (ingineria mediului, știința mediului, ecologie etc.); ai cursuri de specializare relevante: responsabil de mediu, specialist managementul deșeurilor, auditor de mediu, responsabil cu gestionarea deșeurilor etc.

    Responsabilitati

    Cum va arăta o lună de muncă în echipa noastră:
    vei gestiona un portofoliu de 30-40 clienți, care va crește pe măsură ce îți vei intra în rol. Pentru clienții respectivi vei efectua următoarele activități: vei întocmi evidențele lunare și vei transmite în termen raportările specifice către autoritățile de mediu (APM, AFM, ANPM), în conformitate cu cerinţele legale şi de reglementare aplicabile; vei monitoriza actele de reglementare și vei răspunde de revizuirea, reînnoirea sau vizarea anuală a acestora, după caz; vei participa la controalele efectuate de organele de control abilitate, vei pregăti documentele solicitate, vei elabora răspunsuri de specialitate, etc.. vei oferi sprijin colegilor la elaborarea ofertelor tehnice către clienți; vei elabora documentațiile tehnice necesare obținerii/revizuirii actelor de reglementare din domeniul protectiei mediului (Notificari, Memorii de prezentare, Fise de prezentare etc.) și te vei asigura de parcurgerea într-un mod optim a procedurilor de autorizare ( întocmirea și depunerea dosarului, comunicarea cu autoritatea emitentă, participarea la CAT, ridicarea documentelor, etc.) vei urmări și analiza legislația specifică domeniului și vei informa clienții despre noutățile sau modificările apărute și modul în care îi impactează.

    Alte informatii

    Compensații și beneficii:
    nivel salarial, începând de la 3500 lei net/lună, care poate crește în funcție de experiența ta profesională și ritmul de creștere în cadrul societății; tichete electronice de masă în valoare de 20 lei/zi; voucher cadou/primă de Crăciun și Paște; acces la oportunități de învățare continuă (programe de training, cursuri de profil, seminarii, conferințe etc).
    Oportunități de creștere:
    Această poziție se adresează unei persoane care își dorește să crească organic și sustenabil în următoarea perioadă, în ceea ce privește responsabilitățile, autonomia și cunoștințele propriu-zise. Așadar, vom defini și implementa împreună un plan de carieră ca să ne asigurăm că vei atinge scopurile de mai sus.

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    Aplica fara CV
    Hybrid

    Hybrid

    BUCURESTI,

    Vezi job-uri similare (82)