Inginer Smart Meter

Angajator: Enel
Domeniu:
 • Inginerie
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • Constanta
 • Actualizat la: 27.01.2022
  Scurta descriere a companiei

  Enel Group operates in more than 30 countries all over the world and it enjoys the confidence of approximately 70,000 employees worldwide. Enel Group in Romania is one of the largest private investors in the energy industry, carrying on operations in the fields of electricity distribution, supply, generation from renewable energy sources and in the field of innovative digital energy solutions. The Group entered the Romanian market in 2005, and it provides services for 3 million clients. It has approximately 3,100 employees in Romania in all companies, and heir cooperation is based on the Open Power values: responsibility, innovation, trust and proactivity.

  It is an extraordinary opportunity to work in the energy field in this age of the energy transition, and together we have the chance to contribute in Romania to goals such as decarbonisation trough green energy, electrical mobility, energy efficiency, circular economy, innovation, digitalization, all these complying with the principle of creating shared value, together with the communities which we serve.

  Cerinte

  Studii superioare de inginerie in domeniul electroenergetica sau similar;

  Minim 2 ani experienta în domeniul energetic;

  Limba Engleza;

  Permis de conducere Cat. B;

  Cunostinte tehnice in domeniul electric si/sau electrotehnic;

  Cunostinte de masurare a energiei electrice;

  Cunostiinte tehnice in domeniul transportului, distributiei si masurari energiei electrice;

  Cunostinte bune de operare PC (pachetul Microsoft Office);

  Cunostinte de telecomunicatie - constituie avantaj;

  Cunostinte de Legislatie in domeniul energetic - constituie avantaj

  Atentie la detalii, capacitate de organizare si asimilare rapida a informatiilor;

  Persoană dinamică, analitica, organizată, si responsabila;

  Capacitate de lucru în echipă.

  Responsabilitati

  Urmareste implementarea instalarilor de contoare Smart meter;

  Intocmeste raportari si prezentari cu privire la evolutia implementarilor de contoare smart;

  Analizeaza necesarul de materiale pentru implementarea contoarelor inteligente si pregateste documentatiile specifice in vederea achizitionari acestora;

  Gestioneaza contractele cu prestatori pentru serviciul de troubleshooting al contoarelor Smart;

  Sustine instruiri tehnice cu privire la echipamentele smart si a modului de lucru cu acestea, atat personalului intern cat si extern;

  Intocmeste/actualizeaza metode de lucru cu privire la activitatea de instalarea si remediere a functionalitatilor echipamentelor Smart;

  Realizeaza activitati de troubleshooting in teren pentru imbunatatirea comunicatiei echipamentelor smart.

  Alte informatii

  Ce avem de oferit:

  Pachet salarial competitiv;

  Reduceri pentru servicii medicale;

  Programul de integrare într-o echipă profesională, tanară și dinamică;

  Oportunități de dezvoltare profesională reală;

  Mediu de lucru internațional și oportunități de călătorie;

  Zile libere (Crăciun, Paște, Zi de naștere, Ziua energetică);

  Oferte speciale pentru angajații noștri din partea colaboratorilor noștri;

  Zile de concediu suplimentar în funcție de vechimea în muncă;

  O structură multinațională în care poți construi o carieră;

  Abonament Bookster.

  Ce altceva trebuie să știi?
  Va informam ca toate aplicatiile primite vor fi tratate cu confidentialitate. Doar candidatii selectati vor fi contactati pentru un interviu, restul de aplicatii fiind pastrate in baza de date Enel pentru o perioada nu mai mare de un an.

  Grupul ENEL e o companie multigenerationala, caracterizata de valorile diversitatii si incluziunii. Indiferent de varsta, etnie, gen sau dizabilitate, aici vei gasi tot sprijinul de care ai nevoie pentru a te adapta si a obtine performanta. Pentru ca in ENEL, diferentele devin oportunitati!

  E-Distribuție Dobrogea

  E-Distribuție Dobrogea este una dintre cele trei companii de distribuție a energiei electrice din Grupul Enel în România, alături de E-Distribuție Banat și E-Distribuție Muntenia. Compania gestionează rețeaua electrică din județele Constanța, Călărași, Tulcea și Ialomița, oferind clienților servicii de conectare la rețea, de distribuție a energiei electrice și de măsurare a consumului. Compania dezvoltă programe de modernizare/retehnologizare/digitalizare, pentru a crește siguranța instalațiilor și a oamenilor pentru a reduce numărul și durata întreruperilor în alimentarea cu energie, dar și pierderile de energie și impactul asupra mediului.
  Descrierea companiei

  Grupul Enel este o companie multinațională și unul din cei mai mari furnizori de servicii de energie și gaz din lume, operează în peste 32 de țări, pe 5 continente, vinde gaz și distribuie electricitate printr-o rețea de aproximativ 2,2 milioane de km bucurându-se de încrederea a aproximativde angajați din întreaga lume.

  În România, Enel a intrat pe piață în anul 2005 și este unul dintre cei mai mari investitori privați din industria energetică, desfășurând operațiuni în domeniile distribuției de energie electrică, furnizarea, generarea de surse regenerabile de energie și în domeniul soluțiilor inovatoare de energie digitală oferind servicii pentru 3 milioane de clienți. Enel se concentrează și pe zona serviciilor cu valoare adăugată oferind clienților oferte speciale precum Enel Asistență, Enel Asistență+ pentru electricitate și Enel Asistență Gaz și Enel Asistență Gaz+ pentru gaze naturale. Astfel, clienții beneficiază de pachete de asistență tehnică pentru instalațiile interioare de utilizare a gazelor și electricității, reparații de lăcătușerie, reparații ale instalațiilor de încălzire a apei, verificare tehnică a instalației de gaz, intervenții de urgență la instalația de gaz și centrală termică.

  Cu un număr aproximativ de de angajați în România în toate companiile, cooperarea Enel-angajat se bazează pe valorile Open Power: responsabilitate, inovație, încredere și proactivitate. Este o oportunitate extraordinară de a lucra în domeniul energetic în această epocă a tranziției energetice și împreună avem șansa de a contribui în România la obiective precum decarbonizarea prin energie verde, mobilitate electrică, eficiență energetică, economie circulară, inovație, digitalizare , toate acestea respectând principiul creării valorii comune, împreună cu comunitățile pe care le deservim.

  Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre Enel. Consultati Politica de procesare a datelor personale a Enel >>