Inginer Tehnolog Panificatie

Angajator: Dr. Pendl & Dr. Piswanger Romania
Domeniu:
  • Controlul calitatii
  • Inginerie
  • Productie
  • Tip job: full-time
    Nivel job: peste 5 ani experienta
    Orase:
  • Job la nivel national
    Actualizat la: 22.01.2022

    INGINER TEHNOLOG (DEMONSTRATOR) LOCAȚIE: Romania Clientul nostru este unul dintre cei mai importanți producători de ingrediente profesionale pentru brutării, patiserii, cofetării și ingrediente destinate consumului casnic. Locația din România este cea mai nouă fabrică din grup și una dintre cele mai noi din Europa. ROLUL Rolul principal al Inginerului Tehnolog (Demonstrator), este acela de a aplica eficient tehnologii relevante domeniului panificatie/patiserie pentru a efectua demonstratii cu produsele companiei si acordarea de suport clientilor pentru solutionarea problemelor din productie. Titularul postului va raporta Directorului de Vânzări și lucrează îndeaproape cu echipele de dezvoltare produse noi și marketing și oferă suport clienților atât telefonic cât și prin vizite pe teren direct la client în zona alocată poziției (14 județe). Pentru acest rol există două poziții vacante, una în zona de Vest a României și cealaltă în zona de Est. Responsabilități:

    • Efectuează demonstrații cu produsele companiei la sediul clienților
    • Acordă suport clienților companiei care necesită sprijin în soluționarea de probleme ce le întâmpină în procesul de producție
    • Colaborareaza cu echipa de dezvoltare produse pentru a crea concepte bazate pe profilul și cerințele clienților
    • Susține colegii din echipa de marketing pentru consolidarea cunoștințelor tehnice cu privire la produsele și tehnologiile companiei
    • Activ/ă în imbunătățirea permanentă a cunoștințelor cu noile tehnologii, tehnici și tendințe în domeniu
    • Raportează activitatea în platforma CRM
    CERINȚELE ROLULUI Candidatul/a ideal/ă va fi un profesionist/ă din industria alimentară cu experiență practică in domeniu (cunostinte despre produse, procese, echipamente) îndeplinind următoarele criterii:
    • Studii superioare de specialitate (inginer industria alimentară)
    • Experientă practică in domeniu panificatie, cofetărie, patiserie, ingrediente (cunostinte despre produse, procese, echipamente)
    • Bun comunicator (cunoasterea terminologiei de specialitate)
    • Cunoștințe avansate de Microsoft Word, Excel, Outlook, sistem CRM
    • Permis de conducere categoria B și flexibilitate de a călători in zona alocata
    • Limba engleză nivel conversațional
    Aplicația sau recomandarea dumneavoastră în limba Engleză este binevenită până cel târziu MARȚI 11.01.2022 Dacă această oportunitate nu este de interes pentru dvs, dar doriți să recomandați un membru al rețelei dvs. profesionale care ar putea fi potrivit/ă și interesat/ă de acest rol, vă rugăm să nu ezitați să le transmiteți acest anunț sau să ne trimiteți direct coordonatele lor. Vă rugăm să luați în considerare faptul că doar candidații potriviți vor fi contactați pentru interviu, dar apreciem interesul tuturor pentru proiectele noastre și dorim să păstrăm legătura pentru alte viitoare proiecte de interes.