CQ - Responsabil Calitate in constructii

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile CON-A active.


Vezi toate job-urile CQ - Responsabil Calitate in constructii active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Constructii active pe Hipo.ro

Angajator: CON-A
Domeniu:
  • Constructii
  • Tip job: full-time
    Nivel job: peste 5 ani experienta
    Orase:
  • Sibiu
  • Job la nivel national
    Actualizat la: 30.11.2022
    Remote work: On-site
    Scurta descriere a companiei

    CON-A este unul dintre cei mai mari antreprenori generali din România, cu experiență de peste 30 de ani pe piața construcțiilor. Cu proiecte de amploare în toată țara, CON-A oferă posibilități diversificate de angajare și promovare pe diverse domenii: construcții și instalații, tehnic, logistică și administrativ, dar și economic-financiar, juridic și nu numai. Dacă sunteți interesați de activitatea noastră și ați dori să faceți parte din echipă, vă invităm să ne urmăriți pe paginile noastre de media sau să ne trimiteți un CV la adresa cariere@cona.ro, menționând poziția pentru care ați fi interesat să aplicați.

    Cerinte

    Absolvent al Facultății de Constructii Civile Industriale si Agricole
    Responsabil tehnic cu Executia (optional)
    Experienta in executia de lucrari de minim 5 ani
    Limba engleză, germană sau franceză constituie un avantaj
    Capacitate de organizare și viteză de reacție la solicitări
    Seriozitate și confidențialitate
    Atitudine proactivă, spirit de echipă și atentie la detalii
    Abilități foarte bune de comunicare si relationare
    Carnet de conducere cat. B; diponibilitate la deplasari

    Responsabilitati

    Asigurarea calitatii lucrărilor de construcţii, în 2-3 sau mai multe şantiere, la nivelul cerinţelor de calitate prevăzute de Legea nr. 10/1995 privind calitatea în construcţii şi HG nr. 925/1995 pentru aprobarea Regulamentului de verificare şi expertizare tehnică de calitate a proiectelor, a execuţiei lucrărilor şi a construcţiilor.

    Responsabilul Calitate va raspunde de realizarea nivelului calitativ al lucrarilor prevazute in proiecte, caiete de sarcini si in reglementarile tehnice in constructii care sunt in vigoare in momentul executiei lucrarilor. Are urmatoarele sarcini si obligatii:

    Permite executia lucrarilor de constructii numai pe baza proiectelor si a detaliilor de executie verificate de specialisti de proiecte atestati
    Urmareste realizarea constructiei in conformitate cu prevederile autorizatiei de construire, ale proiectelor,caietelor de sarcini si reglementarilor tehnice in vigoare.
    Interzice utilizarea produselor pentru constructii fara declaratie de performanta/conformitate sau agrement tehnic in constructii, dupa caz, documente elaborate in conditile legii.
    Verifica respectarea tehnologiilor de executie
    Verifica respectarea prevederilor legale in cazul schimbarilor solutiilor tehnice pe parcursul executiei si se asigura ca acestea se fac pe baza dispozitiei de santier verificata de verificatori de proiecte/experti atestati si sunt insusite de antreprenor.
    Opreste executia lucrarilor de constructii in cazul in care s-au produs defecte grave de calitate sau abateri de la prevederile proiectului de executie si permit reluarea lucrarilor numai dupa reluarea acestora.
    Are obligatia de a raporta lunar progresul de calitate pentru santierele care ii revin spre verificare.

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    Aplica fara CV
    Alba Iulia, Cluj Napoca, Sibiu, Job national

    Aplica fara CV
    Alba Iulia, Cluj Napoca, Sibiu, Job national