TRAINEE (Achiziții/IT/Logistica/Marketing/E-commerce/HR)

Angajator: Auchan Retail Romania
Domeniu:
 • Achizitii - Logistica - Aprovizionare
 • Internet - eCommerce
 • IT Software
 • Tip job: practica
  Nivel job: Student/Absolvent
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Job la nivel national
  Actualizat la: 07.07.2022
  Scurta descriere a companiei

  Auchan Retail este unul dintre cele mai importante lanturi comerciale, locul 11 în lume, prezent în 17 tari, cu peste 3.700 magazine si aproape 350.000 de angajati.

  Primul magazin din tara noastra a fost deschis la 7 noiembrie 2006, în cartierul Titan, iar în prezent Auchan România numără 33 de hipermarketuri, o retea de magazine MyAuchan si 10.000 de angajati.

  Succesul nostru l-am realizat cu oameni ca tine: motivati, implicati, responsabili si ambitiosi.Daca iti doresti sa activezi intr-un mediu de lucru civilizat si colegial, cu numeroase posibilitati de implinire profesionala, trimite CV-ul direct pe acest site sau creaza-ti cont pe site-ul Auchan, sectiunea Cariera.

  Cerinte

  Studii superioare finalizate sau masterand
  Limba engleza nivel avansat, franceza este un plus
  Cunoașterea pachetului Microsoft Office
  Deschidere și usurinta in evitarea utilizarii platformelor și instrumentelor digitale
  Capacitate de autoinvatare și proactivitate
  Pasiune pentru domeniul în care dorești sa iti dezvolti cariera
  Curaj, autonomie, initiativa, dorința de a contribui cu idei noi
  Ambitie, dorința de a performa și de a aduce rezultate
  Spirit pozitiv și optimism

  Responsabilitati

  În cadrul Programului, primele noastre așteptări sunt legate de viteza cu care vei asimila cunoștințele și abilitățile necesare viitorului tău rol in organizatia noastra. Acest lucru înseamnă multă seriozitate, punctualitate și implicare din partea ta.
  Vei avea de studiat materiale, de aprofundat utilizarea instrumentelor de lucru și de livrat sarcinile delegate de către managerul tau direct.
  Apoi, pe masura ce iti castigi autonomia, așteptam contribuțiile tale de idei și acțiuni pe subiectele în care vei fi direct implicat/a. Depinde doar de tine cat de repede vei avansa!
  După fiecare etapă a programului vei trece printr-o evaluare, iar la finalul celor 9 luni, vom discuta și vom alege locul potrivit pentru tine in echipa noastra.

  Alte informatii

  Pe parcursul derulării programului Auchan Trainee vei fi plătit/a cu un salariu competitiv, plus tichete de masa, vei beneficia de program flexibil, in sistem hibrid office/work from home si de multe oportunități de învățare, formare și dezvoltare.


  Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre Auchan Retail Romania. Consultati Politica de procesare a datelor personale a Auchan Retail Romania >>