SSM specialist

Angajator: Electromontaj
Domeniu:
 • Altele
 • Arhitectura - Design - Proiectare
 • Constructii
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 09.12.2021
  Scurta descriere a companiei

  Electromontaj este o companie globală de construcții-montaj, cu sediul în România, cu proiecte în întreaga lume. Proiectăm, construim, transformăm şi menţinem infrastructura pentru distribuţia inteligentă a energiei electrice.

  Cerinte

  Curs inspector SSM
  Experienta in domeniu de minim 3 ani
  Experienta in cercetarea accidentelor dе munca
  Bune cunostinte dе operare la calculator (in special, pachetul MS Office- Word, Excel);
  Disponibilitate la deplasari;
  Abilitați excelente dе comunicare

  Responsabilitati

  - Organizarea, coordonarea si monitorizarea tuturor activitatilor specifice domeniului sanatatii si securitatii in munca, in conformitate cu legislatia in vigoare.
  Identificarea riscurilor de accidentare existente la locurile de munca, identificarea riscurilor noi, informarea conducerii unitatii si propunerea de masuri de prevenire corespunzatoare.
  - Intocmirea fisei de identificare riscuri profesionale in vederea efectuarii controlului medical la angajare, gestionarea relatiei cu clinicile de medicina muncii si autorizarea interna a persoanelor care exercita activitati cu grad ridicat de pericol.
  - Efectuarea instruirii de specialitate pentru toate categoriile de personal, conform periodicitatii stabilite, testarea, verificarea cunostintelor si deprinderilor de specialitate dobandite si semnarea fiselor de instructaj.
  - Elaborarea documentelor SSM, verificarea purtarii echipamentelor individuale de protectie si a functionarii mijloacelor de protectie colectiv

  Alte informatii

  Mediu de lucru dinamic;
  Posibilitate de dezvoltare profesională.