Consultant vanzari - Farmacia Tei - Bucuresti Mall Vitan

Angajator: BIOFARM
Domeniu:
 • Chimie - Petrochimie
 • Farmacie - Medicina
 • Management Trainee
 • Tip job: part-time
  Nivel job: 0 - 1 an experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 18.01.2022
  Scurta descriere a companiei

  100 de ani de viață ne-au învățat o mulțime de lucruri: responsabilitate, performanță, inovație, grijă și, mai presus de orice, faptul că aceste valori au sens doar dacă sunt puse în slujba oamenilor. De aceea, noi, Biofarm®, lucrăm zi de zi, oră de oră, pentru oameni. Pentru sănătatea și starea lor de bine.
  Pe o piață foarte competitivă suntem unul dintre cei mai importanți producători de medicamente din România.
  Suntem cel mai important producător român de capsule gelatinoase moi, între primii 3 producători români de soluții și suspensii pentru administrare orală și unul dintre cei mai mari fabricanți de comprimate și drajeuri din România. Pentru a ne păstra această poziție și pentru a reuși să progresăm, ne certificăm și recertificăm periodic la cel mai înalt standard internațional toate sistemele, liniile de producție și orice alt aspect care ține de promisiunea noastră – cea mai bună calitate a produselor.
  Cele mai cunoscute branduri Biofarm® au scris istorie, iar faptul că după atâția ani de la apariție sunt în continuare foarte apreciate arată calitatea lor de necontestat:
  1928* – Carmol®
  1959 – Triferment®
  1959 – Anghirol®
  1964 – Cavit®
  1965 – Colebil®

  Misiunea Biofarm® este de a face bine celor din jurul nostru prin perfecționare continuă, cu respect pentru experiența acumultată până acum și cu standarde aflate la cel mai înalt nivel.

  Echipa Biofarm® este o echipă puternică și unită și fiecare membru al ei are o poziției bine definită în angrenajul de business.

  Pentru mai multe detalii referitoare la posturile disponibile puteți să ne contactați la urmatoarea adresă de e-mail: jobs@biofarm.ro sau la telefon: 021/ 301.06.41.

  Cerinte

  Abilitati deosebite de comunicare si de negociere, persuasivitate.
  Persoana dinamica, focusata pe rezultate.
  Capacitate de planificare, organizare si coordonare.
  Abilitati de utilizare PC, Microsoft Office.
  Persoana organizata, proactiva, cu initiativa.

  Responsabilitati

  Planificarea si raportarea activitatii care vizeaza programul de lucru de 6h/zi, 5 zile pe saptamana.
  Raportare legata de stocuri, vanzari si actiuni desfasurate pe produsele competitiei.
  Alocarea obiectivului lunar pe produsele in focus, astfel incat sa se obtina cresteri ale vanzarilor si atingerea obiectivelor cantitative propuse.
  Promovarea directa catre consumator a produselor din portofoliul Biofarm, in detrimentul altor produse, evidentiind beneficiile acestora.