Graduate & Intern Hiring - Part of our Talent Community

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Honeywell active.


Vezi toate job-urile Graduate & Intern Hiring - Part of our Talent Community active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Achizitii - Logistica - Aprovizionare active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Productie active pe Hipo.ro

Angajator: Honeywell
Domeniu:
  • Achizitii - Logistica - Aprovizionare
  • Productie
  • Tip job: full-time
    Nivel job: Student/Absolvent
    Orase:
  • Lugoj
  • Actualizat la: 23.12.2021
    Remote work: On-site
    Scurta descriere a companiei

    Honeywell is a Fortune 100 company that invents and manufactures technologies to address tough challenges linked to global macro trends such as safety, security, and energy. With approximately 122,000 employees worldwide, including more than 19,000 engineers and scientists, we have an unrelenting focus on quality, delivery, value, and technology in everything we make and do.

    Cerinte

    The Future Is What We Make It.

    When you join Honeywell, you become a member of our global team of thinkers, innovators, dreamers and doers who do the things that make up the future. That means changing the way we fly, refueling planes in an environmentally friendly way, keeping buildings smart and safe, and even enabling breathing on Mars. Honeywell isn't just about making cool things. That's why all our employees have access to dynamic career opportunities in different fields and industries.Are you ready to help us shape the future?

    Honeywell offers a wide range of opportunities to expand your career in areas such as sales, technical support or engineering services.

    As we kick off our graduate and intern hiring, we have great career opportunities for you! We are currently inviting you to join our Talent Community for current or future positions that will be advertised this year.

    If you would like to join our Talent Community, please register by clicking on the link below which is relevant to your interest. One of our recruitment consultants will contact you as soon as a suitable new position is available.

    Important fields of study/disciplines:
    Engineering
    Electronics and electrotechnics
    Production and transportation management
    Logistics
    Mechanics

    Responsabilitati

    We offer:

    ​• Transport or gas deduction to Lugoj
    • A culture that fosters inclusion, diversity and innovation
    • Market-specific training and personal development
    • Career opportunities
    • Experienced managers to support your professional development
    • International working environment

    If one of these is your dream role, then we'd love to hear from you!

    We are an equal opportunity employer and value diversity in our company. We do not discriminate on the basis of race, religion, color, national origin, gender, sexual orientation, age, marital status, veteran status, or disability status.
    We will ensure that people with disabilities are provided with reasonable accommodation to attend the application or interview, perform important job functions and receive other benefits and privileges of employment. Please contact us to request accommodation.

    Alte informatii

    Suntem o companie Fortune 100 care inventează și produce tehnologii pentru a aborda provocări dure legate de tendințele macro globale, cum ar fi siguranța, securitatea și energia. Cu aproximativ 122.000 de angajați Honeywell în întreaga lume, incluzând peste 19.000 de ingineri și oameni de știință, ne concentrăm neîncetat pe calitate, livrare, valoare și tehnologie în tot ceea ce facem și facem.

    În cei peste 125 de ani de activitate, produsele și serviciile Honeywell s-au îmbunătățit și au salvat vieți. Ne mândrim cu mai multe companii predecesoare și munca inspiratoare a zeci de mii de oameni. In domeniul aerospațial cu Honeywell inovăm și integrăm mii de produse, software și servicii cu scopul de a promova și furniza cu ușurință experiențe de transport sigure, eficiente, productive și confortabile în întreaga lume. Tehnologia receptivă, de înaltă performanță, care satisface și depășește nevoile clienților de astăzi și de mâine fiind găsită pe aproape toate avioanele comerciale, de apărare și spațiale, iar turbocompresoarele Honeywell sunt utilizate de aproape toți producătorii de automobile și camioane din întreaga lume.

    Ne mândrim cu tehnologii pentru casă și construcții prin oferirea unui software avansat care ajută proprietarii să rămână conectați și să controleze confortul, securitatea, sistemele de incendiu și purificare a aerului și a apei și care ajută proprietarii de clădiri și ocupanții să se asigure că instalațiile lor sunt sigure, confortabile și durabile. De asemenea, susținem productivitatea și siguranța a peste jumătate de miliard de lucrători din întreaga lume cu oferte precum computere mobile robuste, software și fluxuri de lucru cu voce activă, scanere de coduri de bare, soluții de imprimare, tehnologii de detectare a gazelor și echipament de protecție personală. Suntem pionieri în controlul, instrumentarea și serviciile de automatizare bazate pe software și lider global în proiectarea și crearea de produse chimice de înaltă calitate și sisteme bazate pe software pentru operarea în siguranță și cât mai eficient a instalațiilor industriale complexe prin Honeywell Performance Materials and Technologies.

    La Honeywell ne implicăm în industria mondială de petrol și gaze oferind tehnologii de rafinare, petrochimice și de prelucrare a gazelor și servicii software și suntem pionieri în controlul, instrumentarea și serviciile de automatizare bazate pe software a Grupului Honeywell Process Solutions.

    În România, Honeywell este prezent în București, Timișoara și Lugoj unde deținem peste 3 600 de angajați. Ne bazăm pe moștenirea substanțială, ne concentrăm pe creștere, inovație, experiență îmbunătățită a clienților și valoarea acționarilor. Misiunea și valorile de bază Honeywell au rămas consecvente încă de la început, bazându-ne pe viziune, credință și neîncetatul nostru impuls de îmbunătățire continuă. Suntem vizionarii unui viitor sigur, confortabil, mai curat și mai eficient, păstrându-ne credința fermă în puterea inovației. De mai bine de 100 de ani, inovăm și creăm ceea ce urmează.

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    Arad, Timisoara, Lugoj,