Consilier Juridic - compania Metro Cash&Carry

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile BIA Human Resource Management Services active.


Vezi toate job-urile Consilier Juridic - compania Metro Cash&Carry active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Juridic active pe Hipo.ro

Angajator: BIA Human Resource Management Services
Domeniu:
 • Juridic
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 10.03.2022
  Scurta descriere a companiei

  BIA – BIA Human Resource Management Services, este in topul celor mai cunoscuti furnizori de servicii profesionale de HR din Romania. De-a lungul a peste 25 de ani de existenta, compania si-a construit un foarte bun renume datorita rezultatelor obtinute si valorii oferite clientilor. Toate aplicatiile primite in atentia noastra vor fi tratate cu maxim de confidentialitate.

  Informare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

  Datele personale puse la dispozitie de dvs. pentru a candida la aceasta pozitie vor fi prelucrate de BIA HR in scopul identificarii candidatilor potriviti. Datele nu vor fi comunicate altor entitati, cu exceptia clientului pentru care BIA HR desfasoara procesul de recrutare. Candidatii vor fi informati de catre personalul BIA HR care este domeniul in care clientul isi desfasoara activitatea, cat si identitatea clientului, in masura in care aceasta nu a fost explicitata in anuntul de recrutare.
  Dupa finalizarea proiectului de recrutare, avand in vedere faptul ca BIA HR este o companie de recrutare, care isi poate derula activitatea doar daca detine o baza de date de potentiali candidati, urmatoarele date personale vor fi pastrate in baza noastra de date, pentru a va tine la curent cu viitoarele pozitii ce se potrivesc profilului dumneavoastra.
  In cazul in care nu sunteti de acord, ne puteti informa prin transmiterea unui e-mail la adresele de contact de pe site-ul nostru.
  Va rugam ca inainte sa aplicati la acest anunt de recrutare sa accesati politica noastra de confidentialitate prevazuta pe site-ul nostru. In cazul in care nu sunteti de acord cu modalitatea in care va prelucram datele cu caracter personal, va rugam sa nu aplicati la acest anunt.

  Cerinte

  Absolvent studii superioare juridice;
  Experiență în domeniul juridic min 5 ani ( si un plus ar fi experienta in industria de retail);
  Excelenta cunoastere a dreptului civil, comercial, financiar si al transporturilor;
  Excelente abilități de comunicare și relaționare;
  Excelente abilități de sintetizare și structurare a informațiilor;
  Iniţiativă, deschidere către nou şi proactivitate;
  Spirit analitic dezvoltat, atenţie la detalii, bun organizator, excelenta capacitate de lucru in conditii de stres si volum are de lucru;
  Bună cunoastere a pachetului MS Office;
  Cunoștințe limba engleză nivel avansat (scris şi vorbit).

  Responsabilitati

  Asigura implementarea regulilor de concurenta in companie, asigura implementarea tuturor masurilor anuale stabilite de MAG in domeniu, in conformitate cu politica MAG de concurenta; asigura consultanta juridica permanenta angajatilor in domeniul concurentei, este interfata intre companie si Consiliul Concurentei;
  Redactează si/sau revizuiește contracte, acte aditionale, alte documente juridice incheiate intre companie si furnizori/clienti;
  Redactează si/sau revizuieste regulamente pentru diverse promoții;
  Verifica popririle/cesiuniele de creanta si raspunde executorilor
  Urmareste modificarile legislative si le aduce la cunostinta celor interesati;
  Verifică legalitatea şi conformitatea cu procedurile interne în vigoare a documentelor emise de diferite departamente ale societăţii;
  Organizeaza si pregateste documente complexe, rapoarte, corespondenţă;
  Asigura suport in alte activităţi din cadrul departamentului.

  Alte informatii

  INFORMARE CU PRIVIRE LA PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

  BIA – BIA Human Resource Management Services este in topul celor mai cunoscuti furnizori de servicii profesionale de HR din Romania. De-a lungul a peste 25 de ani de existenta, compania si-a construit un foarte bun renume datorita rezultatelor obtinute si valorii oferite clientilor. Toate aplicatiile primite in atentia noastra vor fi tratate cu maxim de confidentialitate.

  Datele personale puse la dispozitie de dvs. pentru a candida la aceasta pozitie vor fi prelucrate de BIA HR in scopul identificarii candidatilor potriviti pentru clientul nostru Metro Cash & Carry Romania , precum si ulterior, pentru alti client BIA HR. Precizam ca pentru prelucrarile de date cu caracter personal efectuate de Metro Cash&Carry Romania . urmeaza sa fiti informat de aceasta entitate.

  Datele nu vor fi comunicate altor entitati, cu exceptia clientului pentru care BIA HR desfasoara procesul de recrutare. Candidatii vor fi informati de catre personalul BIA HR care este domeniul in care clientul isi desfasoara activitatea, cat si identitatea clientului, in masura in care aceasta nu a fost explicitata in anuntul de recrutare.

  Dupa finalizarea proiectului de recrutare, avand in vedere faptul ca BIA HR este o companie de recrutare, care isi poate derula activitatea doar daca detine o baza de date de potentiali candidati, urmatoarele date personale vor fi pastrate in baza noastra de date, pentru a va tine la curent cu viitoarele pozitii ce se potrivesc profilului dumneavoastra.

  In cazul in care nu sunteti de acord, ne puteti informa prin transmiterea unui e-mail la adresele de contact de pe site-ul nostru.

  Va rugam ca inainte sa aplicati la acest anunt de recrutare sa accesati politica noastra de confidentialitate prevazuta pe site-ul nostru. In cazul in care nu sunteti de acord cu modalitatea in care va preluram datele cu caracter personal, va rugam sa nu aplicati la acest anunt.

  Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre BIA Human Resource Management Services. Consultati Politica de procesare a datelor personale a BIA Human Resource Management Services >>