Mecanic productie

Angajator: Adecco Romania
Domeniu:
 • Chimie - Petrochimie
 • Controlul calitatii
 • Farmacie - Medicina
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 24.01.2022
  Scurta descriere a companiei

  An de an am dezvoltat parteneriate de business puternice cu cele mai reprezentative companii din România. Bazându-ne pe nevoile locale ale clienților noștri, am deschis noi branch-uri în orașele mari din România, ajungând la un număr de 15 sucursale.

  În anul 2017, Adecco România a intrat în cel de-al șaselea an în care este lider local de piață, adăugând continuu noi servicii și dezvoltându-le pe cele existente în strânsă legătură cu complexitatea mediului de business. Poziția de lider în termeni de turnover anual, număr de angajați temporari și poziții de permanent placement închise, este în același timp atât o realizare, cât și o responsabilitate. Acest status ne dă oportunitatea de a inova în termeni de sub-servicii HR și de a aduce valoare adăugată partenerilor noștri prin fiecare proiect HR.

  În acest moment, Adecco România oferă servicii HR 360 de grade, începând cu studiile salariale care au ca scop furnizarea de informații exacte legate de piață și finalizând cu serviciile de outplacement.

  Cerinte


  Adecco Resurse Umane recruteaza mecanic productie, pentru clientul sau, lider pe piata farmaceutica.

  Cerinte:

  - Absolvent liceu / scoala profesionala cu profil tehnic
  - Experienta minima 2 ani, in activitati de mentenanta pentru activitatea de productie
  - Cunostinte de buna practica farmaceutica- reprezinta un avantaj
  - Cunoasterea utilajelor si instalatiilor aflate in exploatare
  - Rezistenta la lucrul sub presiune
  - Rationament numeric, atentie la detalii, constiinciozitate, adaptabilitate, rigurozitate, gandire tehnica

  Responsabilitati


  Responsabilitati:

  - Executa operatii de demontare / montare set format si intretinere preventiva / predictiva de la toate echipamentele din productie conform instructiunilor de lucru si a procedurilor in vigoare
  - Executa toate lucrarile de intretinere preventiva / predictiva, reparatii curente si capitale ale masinilor si instalatiilor din cadrul sectiei pe care o deserveste conform tabelului de planificare revizii aprobat
  - Verifica zilnic masinile si instalatiile si remediaza de urgenta toate deficientele mecanice / electronice semnalate de catre operatorii
  - Inregistreaza interventiile la care a participat in istoricul utilajului / raport de tura
  - Inregistrarea in timp real a pieselor / componentelor necesare la echipamentele /instalatiile din productie in fisele de centralizare/ monitorizare piese din magazia locala si informarea superiorului direct asupra stocului de piese.

  Alte informatii


  Beneficii:

  - Program in 3 schimburi: 6.00-14.00/14.00-22.00/22.00-6.00( se lucreaza 2 zile schimbul 1/ 2 zile schimbul 2/ 2 zile schimbul 3)
  - Salariul se ofera in functie de experienta
  - Tichete de masa 20 lei/tichet
  - Platforma flexible benefits
  - Bonus de performanta
  - Abonament la clinica privata
  - Platforma Bookster


  Locatie: Metrou Nicolae Teclu