Inginer Avizare - lucrari constructii

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile ISG Personalmanagement active.


Vezi toate job-urile Inginer Avizare - lucrari constructii active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Constructii active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Inginerie active pe Hipo.ro

Angajator: ISG Personalmanagement
Domeniu:
 • Constructii
 • Inginerie
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • Buzau
 • Actualizat la: 17.12.2021
  Scurta descriere a companiei

  INTERNATIONAL SERVICE GROUP PERSONNEL MANAGEMENT (ISGPM) este filiala din Romania a companiei ISG Personnel Management Austria, prezenta in Romania din 1999. Reteaua ISG opereaza la nivel international in 24 de tari europene, prin peste 150 de consultanti, traineri si specialisti in resurse umane. ISGPM furnizeaza solutii complete pentru domeniul resurselor umane, serviciile noastre incluzind selectie si recrutare de personal, evaluare de personal prin metoda Assessment Center si prin testare pshihologica, training si dezvoltare de personal sustinute de sesiuni de coaching individual, audit de management, outplacement, payroll, consultanta in management si administrare de personal.

  Cerinte

  Pentru clientul nostru, companie multinationala de top din industria berii cautam un Inginer Avizare Lucrari Constructii pentru a intregi echipa din Buzau.

  Cerinte:
  - Studii superioare tehnice
  - Experienta de 3-5 ani in domeniul constructiilor
  - Experienta relevanta pe partea de avizare a modificarilor in proiecte de constructii civile si industriale
  - Limba engleza - nivel mediu/ avansat

  Responsabilitati

  - Asigurarea tuturor demersurilor necesare pentru avizarea lucrarilor de investitii si reparatii ale constructiilor si instalatiilor de pe amplasamentul fabricii;
  - Planificarea si organizarea proiectelor de investitii si reparatii cu incadrarea in buget, calitate si termenele solicitate;
  - Asigurarea relatiei cu autoritarile relevante in domeniu si realizarea masurilor impuse in procesul de avizare lucrari.

  Alte informatii

  Se ofera pachet salarial motivant compus din salariu net si beneficii (asigurare medicala si de viata, zile de concediu suplimentar, contributie pensie privata, tichete de masa, bonus de performanta).