AGENT SERVICII CLIENT - SUCEAVA

Angajator: AUTONOM
Domeniu:
 • Customer support - Client service
 • Transporturi
 • Vanzari
 • Tip job: full-time
  Nivel job: Student/Absolvent
  Orase:
 • Suceava
 • Actualizat la: 06.12.2021
  Scurta descriere a companiei

  Autonom este singura companie românească care a primit titlul de Best Employer timp de 4 ani consecutiv.
  În 2018 ne-am alăturat comunității celor 123 de organizații recunoscute de WorldBlu la nivel mondial, care promovează principiile democratice și încurajează libertatea la locul de muncă.
  Avem cea mai extinsă rețea de mobilitate din România, cu flotă de peste 9000 de autoturisme noi și 44 de agenții în 33 de orașe.

  Cerinte

  Noul nostru coleg trebuie să îndeplinească urmatoarele cerințe:
  Studii superioare finalizate sau în curs de finalizare; Simțul umorului, orientare către clienți, gândire pozitivă și entuziasm; Persoană organizată, comunicativă, dinamică, capabilă să lucreze bine individual și în echipă; Proactivitate și implicare când vine vorba de satisfacerea nevoilor clienților. Cunoștințe pachet Microsoft Office; Cunoștințe limba engleză – minim nivel mediu; Permis de conducere categoria B, cu minimum 1 an de experiență.

  Responsabilitati

  Activitatea se desfasoară preponderent în jud. Suceava, dar și în împrejurimi, după cum urmează:
  Livrarea/preluarea autoturismelor oferite spre închiriere; Păstrarea legăturii cu coordonatorul activității de pe teren; Întocmirea de procese verbale, documente ce țin de contractare și alte operațiuni; Operarea în sistemele interne și soluționarea solicitărilor venite pe e-mail sau telefon; Atribuții specifice ce țin de întreținerea parcului auto; Interacțiune directă cu clienții și reprezentarea companiei în relația cu aceștia;

  Beneficii:
  Pachetul salarial este format din salariul de bază + bonuri de masă + bonusuri. Abonament medical la o clinică privată. Preturi preferentiale provenite din parteneriatele incheiate cu diverse companii de asigurari si telecomunicatii. Oportunități de creștere în cadrul companiei, în funcție de performanță și gradul de implicare. Nu-ţi oferim doar un loc de muncă, ci şi un parcurs profesional atractiv. Investim în oameni și oferim suport pentru dezvoltare personală (cărți, cursuri). Suntem implicați în problemele comunității din care facem parte, de aceea ai posibilitatea să produci o schimbare cu ajutorul Fundației Autonom.