Key account sales representative

Angajator: ABC Human Capital
Domeniu:
 • Vanzari
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 28.11.2021
  Scurta descriere a companiei

  ABC Human Capital este urmarea fireasca a experientei castigate de fondatorul companiei, in acest domeniu vast, complex, provocator, in continua miscare si schimbare al resurselor umane.
  Anul 2005 a reprezentat momentul concretizarii unui ideal: fondarea unei agentii de recrutare si executive search ce pune la dispozitia clientilor sai atat consultanta in recrutare si headhunting, precum si intreaga gama de servicii aferente capitalului uman.
  Adaptam cu succes noile tendinte din domeniul Resurselor Umane si utilizam creativ oportunitatile pe care le ofera mediul economic pentru atingerea target-urilor comerciale si de comunicare ale partenerilor nostri.
  Activitatea noastra se traduce in solutii inteligente bazate pe baze de date complete si complexe, aplicatii web, portaluri de informare si socializare, baterii de teste concepute si implementate impreuna cu fiecare dintre parteneri, campanii de marketing online si headhunting.

  Cerinte

  Persoana punctuala, organizata, orientata catre client si catre rezultat;

  Abilitati excelente de comunicare si negociere;

  Abilitati de inter-relationare la orice nivel;

  Permis auto, cat B;

  Responsabilitati

  Domeniu de activitate – tipografia specializată în producţia de tipărituri publicitare şi ambalaje

  Zona de acoperire o parte a pietei bucurestene (preponderent clienti importanti/mari, ca cifra de afaceri sau ca si consum de ambalaje) si judetele DJ, OT, AG, DB, TR, GR).

  După două săptămâni de training în „tainele” industriei tipografice, noul coleg, va trebui:

  Să găseasca potențiali noi clienți in zonele alocate (parțial București și județele Dolj, Olt, Argeș, Dâmbovița, Teleorman, Giurgiu) și să stabileasca întâlniri cu ei;
  Să puna la încercare calitățile de negociator, pentru că vânzările B2B îi oferă acces la proiecte cu valoare mare.
  Să gestionezi relațiile comerciale și să le oferi sprijin tehnic clienților activi și potențiali – întâlnirile de prezentare a mostrelor și a mock-up-urilor aflate la baza eventualelor proiecte fiind esențiale;
  Să monitorizeze proactiv comenzile, păstrând mereu legătura cu colegii din departamentele implicate în procesul de producție, ca să fie sigur de succesul proiectelor.
  Să implementeze politicile comerciale ale companiei.

  Alte informatii

  Postul presupune, dacă este nevoie, deplasări de două zile în teritoriu, cu cazare și diurnă plătite de companie. Persoana aleasă, va beneficia de:

  Salariu fix + comision din vânzări;
  Bonusuri trimestriale;
  Mașină, laptop, telefon de serviciu.