TAX CONSULTANT - GLOBAL MOBILITY & IMMIGRATION

Angajator: Crowe Romania
Domeniu:
 • Contabilitate Finante
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Cluj Napoca
 • Timisoara
 • Actualizat la: 22.01.2022
  Scurta descriere a companiei

  Despre noi

  Crowe România este membră a Crowe, rețea globală de consultanță, audit și contabilitate, dezvoltată ca suport pentru companiile care își asumă angajamente transfrontaliere. Cotată în top 10 rețele de specialitate la nivel mondial, cu peste 33,000 de profesioniști grupați în 750 sedii, Crowe oferă expertiză detaliată și transparentă în peste 130 de țări din întreaga lume.
  Parte a rețelei profesionale internaționale, compania are acces nelimitat la informații, asigurându-se astfel sprijinul și expertiza profesioniștilor din toată lumea în efortul de a găsi cele mai bune soluții pentru clienții săi. În calitate de membru independent al Crowe, compania activează în baza unui set comun de valori fundamentale, luându-și angajamentul de a oferi servicii impecabile, la standarde internaționale de calitate, pentru toți clienții, indiferent de locația lor.
  Fiecare companie este consacrată ca lider în comunitatea sa de business prin intermediul personalului local. Astfel, Crowe oferă clienților o acoperire globală combinată cu expertiza locală, construind o reputație internațională în domeniul serviciilor de audit, taxe și servicii de consultanță.

  Istoric Crowe Romania

  FiNEXPERT – una dintre cele mai mari companii românești de servicii profesionale care furnizează servicii integrate de contabilitate, salarizare, audit & consultanță și taxe & corporate – și BOSCOLO – o companie internațională de consultanță, contabilitate, salarizare și audit, stabilită în România în 1994, cu birouri în București, Timișoara și Cluj, membră a rețelei Crowe Global încă din anul 2016 – fuzionează sub un singur nume: Crowe România. Fuziunea plasează Crowe Romania pe poziția cu numărul 6 la nivel național în topul firmelor de consultanță, contabilitate și audit, conform cifrei de afaceri (aproximativ 9 milioane €).

  BUCURESTI/ CLUJ/ TIMISOARA

  Cifrele reprezintă pentru noi mai mult decât simple instrumente de lucru. Oferim o gamă complexă de servicii și ne bazăm pe know-how-ul nostru internațional, flexibilitate și savoir-faire-ul local.

  Cerinte

  What you should know/have:

  Previous experience in Tax Consultancy – Mobility & Immigration area – at least 1 year;
  University degree in Economics, Business, Finance, Law, Accounting;
  Proficiency in English;
  Computer literacy in Microsoft Office (Excellent Excel skills);
  Excellent communication and interpersonal skills;
  Curiosity and tenacity;

  Responsabilitati

  What will you do:

  Provide consultancy, expertise, support and advice in preparing the necessary documentation for our clients that need global mobility/immigration advice;
  Prepare all the tax compliance procedures required in the process;
  Handle immigration procedures for EU and Non – EU individuals;
  Keep your knowledge on tax issues (personal income tax, payroll, social security and immigration matters) updated;
  Prepare concise, well written documents using appropriate business and technical language;
  Communicate with clients, tax offices, social security authorities, immigration authorities and other authorities.

  Alte informatii

  What will you get in return?

  Learning – we invest in your professional development and ensure the payment of fees related to professional associations and / or languages courses (Spanish, English, French).
  We offer you a monthly budget of benefits, which you can use as you choose (meal tickets, private pensions, holiday vouchers).
  We take care of your wellbeing: we offer you medical services at a private clinic, tea and coffee from the house.
  We take care of your time - you will have a flexible program.