Technician Mentenanta-Timisoara

Angajator: APT Prohuman
Domeniu:
 • Productie
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • Timisoara
 • Actualizat la: 02.12.2021
  Scurta descriere a companiei

  APT RESOURCES & SERVICES SRL

  Cu o prezență de peste 25 de ani pe piața românească de resurse umane, grupul de firme APT este prezent în avangarda primilor cinci furnizori de servicii complexe de HR din România.

  Ca o confirmare a performantei noastre in domeniul resurselor umane, din vara 2017 am devenit parte a grupului PROHUMAN, unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata de resurse umane din zona Balcanilor. 

  Strategia Grupului APT se concentrează pe dezvoltarea proactivă a pieței muncii, pentru care identifică, pregătește și oferă specialiști competenți, absolvenți sau studenți cu potențial. Noi aducem omul potrivit la locul potrivit. Cu un palmares de peste 15.000 de angajări, acoperim cele mai căutate domenii, cu focus pe BPO, finanțe-bănci, IT&C, inginerie, retail, auto-motive.  Adresa: str. Clucerului 82B2, sector 1 Bucuresti, telefon: +40 21 222 13 03.

  Autorizație de muncă temporară: seria B nr.0000012/11.11.2015 înregistrată în Registrul Național de Evidență a Agenților de Muncă Temporară la poziția 7.

  Autorizație de prelucrare date cu caracter personal :18638.

  APT se angajează să vă protejeze datelele dumneavoastră cu caracter personal. Detalii despre prelucrarea datelor dvs. de către APT puteti gasi pe website-ul nostru.

  Cerinte

  .Rezolvarea problemelor
  Limba Engleză:
  Desene electrice proces knowlegde (specific):

  Competențe:
  de comunicare:
  ectronice:
  de automatizare.

  Responsabilitati

  Supravegherea, susținerea, responsabilitatea specială și îngrijirea echipamentelor de producție.
  Asistență pentru echipa de producție.
  Nivelul de întreținere 1 al echipamentelor de producție: Imprimarea asamblarea SMT și THT, lipire, inspecție optică automată, inspecție vizuală, testare în circuit, Test de temperatură, asamblare mecanică, test final.
  Detectarea defectelor. Intrări pentru activarea acțiunilor corective în caz de defecțiune. Trenuri noii operatori (alți tehnicieni de întreținere, operatori de linie și supervizori operatori de linie) respectă confidențialitatea informațiilor la care are acces în interiorul companiei.
  Respectă instrucțiunile și cerințele personalului de conducere din cadrul companiei. Respectă reglementările interne și procedurile companiei.
  Respectă reglementările privind securitatea informațiilor și protecția datelor.
  Cunoaște politica de calitate a companiei și impactul activităților sale în atingerea obiectivelor de calitate.
  Respectă legile și reglementările interne specifice legate de politica de mediu a companiei.
  Pentru proiectele relevante din domeniul siguranței: Sarcinile aferente vor fi îndeplinite în conformitate cu procedurile/metodele interne de management al siguranței.
  Să controleze criteriile de siguranță în propriul domeniu de responsabilitate. Dezvoltarea, introducerea și acționarea măsurilor pentru a evita cazurile de siguranță.