Inspector calitate - Platforma Logistica Stefanestii de Jos

Angajator: Auchan Retail Romania
Domeniu:
 • Controlul calitatii
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 0 - 1 an experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Ilfov
 • Job la nivel national
  Actualizat la: 02.12.2021
  Scurta descriere a companiei

  Auchan Retail este unul dintre cele mai importante lanturi comerciale, locul 11 în lume, prezent în 17 tari, cu peste 3.700 magazine si aproape 350.000 de angajati.

  Primul magazin din tara noastra a fost deschis la 7 noiembrie 2006, în cartierul Titan, iar în prezent Auchan România numără 33 de hipermarketuri, o retea de magazine MyAuchan si 10.000 de angajati.

  Succesul nostru l-am realizat cu oameni ca tine: motivati, implicati, responsabili si ambitiosi.Daca iti doresti sa activezi intr-un mediu de lucru civilizat si colegial, cu numeroase posibilitati de implinire profesionala, trimite CV-ul direct pe acest site sau creaza-ti cont pe site-ul Auchan, sectiunea Cariera.

  Cerinte

  Echipele noastre cresc odata cu deschiderea noului Campus Logistic Auchan, din comuna Stefanestii de Jos. Toate platformele noastre logistice situate in apropierea Bucurestiului se vor reuni sub un singur acoperis, intr-un campus modern, nou-nout, incepand din luna aprilie a acestui an. Daca te potrivesti cu profilul de mai jos, trimite-ne CV-ul tau si paote devenim colegi:
  Studii superioare de specialitate absolvite
  Experienta in domeniu de cel putin 6 luni
  Abilitati de comunicare si relationare, capacitate de organizare si adaptare,rigurozitate, atentie acordata detaliilor,capacitatea de a rezolva probleme.

  Responsabilitati

  Receptionarea calitativa a produselor livrate in platforma, conform procedurilor interne si a standardelor companiei
  Verificarea documentelor de calitate care insotesc produsele ce urmeaza a fi receptionate
  Stabilirea si verificarea conditiilor in care trebuie sa se pastreze si manipuleze produsele pe platforma
  Stabilirea si urmarirea modului de pregatire a produselor pentru livrare, respectarea conditiilor privind vecinatatea produselor

  Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre Auchan Retail Romania. Consultati Politica de procesare a datelor personale a Auchan Retail Romania >>