Consilier Vanzari- TARGU MURES

Angajator: LENSA
Domeniu:
 • Vanzari
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • Targu Mures
 • Actualizat la: 20.01.2022
  Scurta descriere a companiei

  Lensa este unul dintre cei mai importanți jucători din piața de optică din România, lider în rândul retailerilor online de ochelari de vedere, ochelari de soare, rame și lentile de contact.

  Cerinte

  Ce ne dorim de la tine:
  a.Studii medii/superioare;
  b. Experienta relevanta in domeniul opticii medicale;
  c.Cunostinte oprerare PC;
  d.Abilitati bune de organizare, de comunicare;
  e.Atitudine pozitiva, orientare spre client si profesionalism.

  P.s : No offence, insa, vom selecta exclusiv candidatii care au o experienta relevanta intr-o pozitie similara, in cadrul unei echipe de vanzari :)

  Responsabilitati

  Ce vei face pentru noi:

  a.Consilierea si indrumarea clientilor in magazin;
  b.Promovarea si vanzarea produselor sau serviciilor oferite, in functie de nevoile consumatorilor;
  c.Consilierea clientilor, vanzarea ramelor si lentilelor de ochelari;
  d.Cunosterea in detaliu a cataloagelor de produs pentru producatorii de lentile oftalmic
  e.Derularea activitatilor de vanzare produse si servicii in centru de optica si oferirea de consultanta de specialitate clientilor.

  Ce beneficii iti oferim:

  a.Mediu de lucru placut, garantat;
  b.Pachet salarial - format din salariu fix competitiv in functie de experienta si bonusuri din vanzari corelate cu performanata magazinului;
  c.Programe de dezvolvare anuale si traininguri de specialitate;
  d.Dezvoltare profesionala.

  Alte informatii


  Cine suntem si ce facem:

  Lensa este unul dintre cei mai importanți jucători din piața de optică din România, lider în rândul retailerilor online de ochelari de soare, rame sau lentile de contact.

  Povestea Lensa începe în 2013 cu Lensa.ro, un business mic cu visuri mari ce s-a transformat an după an într-un adevărat fenomen.
  În centrul acțiunilor Lensa au stat întotdeauna clienții noștri, iar dorința de a fi mereu în pas cu preferințele lor a transformat Lensa într-un lider.

  Pe lângă magazinul online, în prezent, Lensa deține cel mai mare showroom de optică din România – localizat în București și alte 7 showroom-uri în cele mai importante orașe din Țară: Brașov, Constanța, Cluj-Napoca, Craiova, Iași, Timișoara și Galați.

  Misiunea noastră este să îi ajutăm pe oameni să vadă totul mai clar, purtând ceea ce îi reprezintă cel mai bine.
  În materie de rame și ochelari de soare, portofoliul Lensa numără peste 70 dintre cele mai renumite branduri la nivel mondial: Ray-Ban, Carrera, Vogue, Fendi, Givenchy, Gucci, Boss, Tommy Hilfiger, Prada, Dior etc., dar și branduri affordable, cum ar fi brandul Polarizen – marcă proprie – ce îmbină accesibilitatea cu cele mai noi tendințe. Categoria de lentile de vedere este și ea completă, având toți furnizorii importanți în portofoliu: Essilor, Hoya, Zeiss.

  Lensa este primul reseller Ray-Ban autorizat în România și importator exclusiv ADORE, cel mai renumit brand italienesc de lentile de contact colorate.

  Din 2017, pentru patru ani consecutiv, Lensa.ro este Magazinul Anului în E-commerce, distincție oferită în cadrul GpeC – Gala Premiilor eCommerce din România.