Tehnician laborator

Angajator: Lactalis Group
Domeniu:
 • Altele
 • Chimie - Petrochimie
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • Campulung Moldovenesc
 • Actualizat la: 07.12.2021
  Scurta descriere a companiei

  Grupul Lactalis este liderul pieței de produse lactate din România. Ne derulam operațiunile prin intermediul unui numar de 8 companii renumite pe piata românească: Albalact, Covalact, Lactate Harghita, Dorna Lactate, Raraul, Lactalis Romania, Lactalis Logistic și Parmalat, administrate prin intermediul unei structuri de conducere consolidată la nivel național. Avem un portofoliu impresionant de mărci și produse locale și internationale, recunoscute, indragite și intrate în obiceiurile de consum din ultimii 50 de ani ale consumatorilor români. În prezent avem un numar de 2200 de angajați, care lucrează în 5 fabrici moderne locate in Alba, Harghita, Covasna, Suceava si Ilfov, precum și în structurile de colectare de lapte, vânzări, depozitare și distribuție, cu acoperire în întreaga țară .

  Cerinte

  - Experiențӑ anterioarӑ de lucru într-un laborator de minim 1 an; experiențӑ de lucru în industria alimentarӑ de constituie avantaj.
  - Capacitatea de a înțelege procesele specifice colectӑrii laptelui;
  - Cunoașterea HACCP, ISO 22000, ISO 9001 și OHSAS 18001;
  - Lucru anterior cu analizoare Bactocount, MilkoScan FT1, Foss – Kjeltec constituie avantaj;
  - Abilități de gestionare a timpului, capacitatea de a îndeplini mai multe sarcini într-un mediu cu ritm alert, respectând în mod constant termenele limitӑ, cu rezultate precise și detaliate;
  - Capacitate analitică și de raționament puternic, cu atenție la detalii;
  - Abilități bune de operare a computerului, utilizator avansat de Excel;
  - Diplomă de licență în chimie, biologie, medicinӑ veterinarӑ sau alte specializӑri similare;
  - Minim nivel mediu de utilizare a limbii engleze, atât scris, cât și vorbit; cunoașterea limbii franceze este un plus;

  Responsabilitati

  - Contribuie la organizarea și monitorizarea programului de prelevare a probelor de lapte;
  - Selecteazӑ metoda de lucru adecvatӑ analizei care trebuie efectuatӑ și aplicӑ toate instrucțiunile de lucru corespunzӑtoare și executӑ toate determinӑrile microbiologice și fizico-chimice pentru laptele materie primӑ, strict conform procedurilor întocmite pentru fiecare aparat din laborator;
  - Menţine starea de funcţionare a echipamentelor și sesizează defectarea acestora;
  - Asigurӑ conformitatea referitoare la proces, identificӑ și completeazӑ documentele specifice activitӑții din laborator; asigurӑ trasabilitatea metrologicӑ; întocmește rapoartele solicitate de cӑtre conducerea societӑții.
  - Aplicӑ normele de securitate și sӑnӑtate în muncӑ, normele de protecție a mediului, procedurile interne și instrucțiunile de lucru aplicabile.
  - Comunicӑ și colaboreazӑ cu persoanele autorizate prin atribuțiile de serviciu, respectând raporturile ierarhice, operative și funcționale la locul de muncӑ.