OPERATOR CALL CENTER

Angajator: Bright Communication
Domeniu:
 • Asigurari - Intermedieri financiare
 • Telecomunicatii
 • Vanzari
 • Tip job: full-time
  Nivel job: Student/Absolvent
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 04.12.2021
  Scurta descriere a companiei

  Bright Communication activeaza pe piata de servicii Contact Center, furnizand pentru clienti importanti din piata locala si internationala o gama variata de servicii precum: suport (Call Center tehnic & comercial), vanzare (up-sell, cross-sell, generare de leaduri), retentie, collection, back-office, servicii asistate de tehnolgie si, cel mai important serviciu din portofoliul nostru – „orice are nevoie clientul!” 😊

  Cerinte

  Candidatul Ideal

  bune abilitati de comunicare; atitudine pozitiva; capacitatea de a se adapta usor; punctualitate și rabdare; coerenta si claritate in exprimarea verbala; orientare spre atingerea rezultatelor.

  Responsabilitati

  Descrierea jobului

  Ca specialist vanzari, rolul tău principal este să intelegi nevoile clientilor si sa ii ghidezi spre cea mai potrivita oferta disponibila in cadrul interactiunii telefonice.

  Tu vei fi un punct de contact cheie între partenerii noștri și clientii actuali sau potențiali, reprezentand interesele si imaginea brand-ului acestora.

  Obiectivul tău din planul secund - dar nu secundar ! - va fi să îți extinzi bagajul de cunoștințe în diverse domenii și să joci un rol activ în dezvoltarea și implementarea strategiei de vânzări a partenerilor noștri.

  Alte informatii

  Beneficii:

  contract pe perioada nedeterminata schema de bonusare progresiva functie de performanta (inclusiv vanzari), dupa perioada de finalizare a trainingului bonuri de masa oportunitati reale de avansare certificari profesionale.

  Punct de reper: Piata Muncii, Sector 2 Bucuresti

  Detalii suplimentare: 0724990508

  Salariu: 1950 - 2700 RON