Manager de sport Targu Jiu

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Decathlon Romania active.


Vezi toate job-urile Manager de sport Targu Jiu active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Vanzari active pe Hipo.ro

Angajator: Decathlon Romania
Domeniu:
  • Vanzari
  • Tip job: full-time
    Nivel job: 1 - 5 ani experienta
    Orase:
  • Targu Jiu
  • Actualizat la: 12.01.2022
    Remote work: On-site
    Scurta descriere a companiei

    Decathlon este dе 15 ani pe piața dе retail sportiv din România, fiind actual lider dе piata, avand o viziune clara: Sa miscam oamenii prin puterea sportului!

    Cerinte

    Am adunat în jurul nostru oameni fantastici, pasionați de sport, plini de viață și astfel am creat un mediu de lucru deschis, în care le oferim colegilor noștri tot sprijinul necesar pentru dezvoltarea lor personală și profesională. Suntem constant în căutare de noi coechipieri care să aducă valoare companiei, care să provoace modul în care lucrăm astăzi și să ajungă liderii Decathlon de mâine.

    Responsabilitati

    Ce trebuie să faci ca MANAGER DE SPORT?:

    Rolul de manager sport este potrivit pentru tine dacă ești pasionat și practicant de un sport. După o perioadă de integrare și training-uri, vei fi responsabil să îți dezvolți sportul atât în magazin cât și la nivel local. Ce poate fi mai satisfăcător decât să îți transformi pasiunea in job?

    Prima ta responsabilitate va fi să cunoști piața locală sportivă și nevoile reale ale utilizatorilor sportului tău, informații ce te vor ajuta să-ți scrii un proiect local pe sport. Acesta va funcționa ca un plan de afaceri ce te va ghida, zi de zi, în relaționarea cu clienții, în analizarea și planificarea activității comerciale folosind instrumente omnicanal, sau promovarea brand-ului, prin organizarea unor evenimente de testare în magazin și în afara lui.
    Astfel, ești încurajat să gândești, să inovezi și să îți dezvolți spiritul comercial și antreprenorial.

    Ca și când ai avea afacerea ta, îți vei alege oferta de produse, îi vei decide poziționarea în magazin, vei stabili acțiuni pentru a dinamiza comerțul, vei gestiona stocul și bineînțeles, îți vei analiza performanțele economice. Cu ajutorul echipei magazinului, vei reuși să faci sportul accesibil pentru utilizatorii sportivi din zona ta prin asigurarea bunei funcționari a proceselor din magazin (aprovizionare, dispunerea produselor la raft, încasare, organizare evenimente, etc).

    Acest job este potrivit pentru tine dacă ești o persoană energică, responsabilă, cu bune abilități comerciale și de comunicare, analitică și cu spirit de echipă. Toate aceste abilități te vor ajuta, pe termen lung, să îți creezi un parcurs profesional în Decathlon, să promovezi în cadrul magazinului (ca team leader, director adjunct sau director de magazin) sau mai departe în diferite departamente (producție, logistică, comercial, IT, financiar, HR, etc).

    Alte informatii

    Ce îți oferim:

    - un mediu de muncă activ, cu posibilități multiple de dezvoltare;
    - program de lucru variat și flexibil, în 2 schimburi;
    - training-uri locale și naționale;
    - teambuilding-uri și întâlniri cu echipa pentru a practica sport împreună;
    - asigurare medicală privată;
    - program intern de recomandări viitori angajați, cu recompensă financiară;
    - bonuri de masă;
    - pachet salarial individualizat, bazat pe propriile performanțe;
    - oportunitatea de a investi în companie prin sistemul de acționariat.

    Succesul vine într-o echipă puternică! Intră în joc!

    Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre Decathlon Romania. Consultati Politica de procesare a datelor personale a Decathlon Romania >>

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    Aplica fara CV
    Targu Jiu, Tecuci,