Internship Inginer / Economist

Angajator: Enel
Domeniu:
 • Inginerie
 • Tip job: project-based
  Nivel job: Student/Absolvent
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Constanta
 • Resita
 • Actualizat la: 20.10.2021
  Scurta descriere a companiei

  Enel Group operates in more than 30 countries all over the world and it enjoys the confidence of approximately 70,000 employees worldwide. Enel Group in Romania is one of the largest private investors in the energy industry, carrying on operations in the fields of electricity distribution, supply, generation from renewable energy sources and in the field of innovative digital energy solutions. The Group entered the Romanian market in 2005, and it provides services for 3 million clients. It has approximately 3,100 employees in Romania in all companies, and heir cooperation is based on the Open Power values: responsibility, innovation, trust and proactivity.

  It is an extraordinary opportunity to work in the energy field in this age of the energy transition, and together we have the chance to contribute in Romania to goals such as decarbonisation trough green energy, electrical mobility, energy efficiency, circular economy, innovation, digitalization, all these complying with the principle of creating shared value, together with the communities which we serve.

  Cerinte

  Companii: E-Distributie Dobrogea, E-Distributie Muntenia
  Departament: Direcția Dezvoltare Retea, Analiza Retea si Solutii de Optimizare
  Locatii: Constanta, Bucuresti
  Tip contract: Internship part-time (5 ore/zi)

  Cum iti dai seama ca esti potrivit/a pentru acest rol?

  Ai cunostinte teoretice solide in domeniul distributiei energiei electrice;
  Ai competente digitale avansate;
  Cunosti limba engleza la nivel conversational;
  Ai capacitate de organizare în activitatea proprie, atenție la detalii, capacitate de sinteză și de analiză;
  Ai gandire analitica;
  Esti orientat spre solutionarea problemelor;
  Ai capacitate de a comunica eficient, atat in interiorul echipei, cat si in organizatie;
  Ai abilitate de a invata repede;
  Esti proactiv si entuziast.

  Responsabilitati

  Impreuna cu noi vei avea o experienta completa de invatare:

  Vei invata gestionarea cererilor si încheierea contractelor de distribuție de energie, cererilor de servicii de rețea și reclamațiilor legate de contractul de distribuție încheiat de furnizori / clienți finali;
  Vei invata gestionarea relației cu furnizorii de energie electrică / utilizatorii finali cu privire la contractarea serviciului de distribuție a energiei electrice, a celor de gestionare și facturare a cotei gratuite de energie electrică acordată pensionarilor din sectorul energetic; contractelor de curbe de consum orar;
  Vei invata alte activități specifice procesului de contractare a serviciului de distribuție.

  Iti oferim:

  Programul de internship este platit, conform prevederilor Legii Nr176 din2018 privind Internship-ul, cu modificarile si completarile ulterioare;
  Mediu de lucru international;
  Programul de integrare într-o echipă profesională, tanară și dinamică;
  Oportunitati pentru dezvoltarea carierei profesionale.

  Ce altceva trebuie să știi?
  Va informam ca toate aplicatiile primite vor fi tratate cu confidentialitate. Doar candidatii selectati vor fi contactati pentru un interviu, restul de aplicatii fiind pastrate in baza de date Enel pentru o perioada nu mai mare de un an.

  Grupul ENEL e o companie multigenerationala, caracterizata de valorile diversitatii si incluziunii. Indiferent de varsta, etnie, gen sau dizabilitate, aici vei gasi tot sprijinul de care ai nevoie pentru a te adapta si a obtine performanta. Pentru ca in ENEL, diferentele devin oportunitati!

  E-Distribuție Dobrogea

  E-Distribuție Dobrogea este una dintre cele trei companii de distribuție a energiei electrice din Grupul Enel în România, alături de E-Distribuție Banat și E-Distribuție Muntenia. Compania gestionează rețeaua electrică din județele Constanța, Călărași, Tulcea și Ialomița, oferind clienților servicii de conectare la rețea, de distribuție a energiei electrice și de măsurare a consumului. Compania dezvoltă programe de modernizare/retehnologizare/digitalizare, pentru a crește siguranța instalațiilor și a oamenilor pentru a reduce numărul și durata întreruperilor în alimentarea cu energie, dar și pierderile de energie și impactul asupra mediului.

  E-Distribuție Muntenia

  E-Distribuție Muntenia este una dintre cele trei companii de distribuție a energiei electrice din Grupul Enel în România, alături de E-Distribuție Banat și E-Distribuție Dobrogea. Compania gestionează rețeaua electrică din București și județele Ilfov și Giurgiu, oferind clienților servicii de conectare la rețea, de distribuție a energiei electrice și de măsurare a consumului. Compania dezvoltă programe de modernizare/retehnologizare/digitalizare, pentru a crește siguranța instalațiilor și a oamenilor pentru a reduce numărul și durata întreruperilor în alimentarea cu energie, dar și pierderile de energie și impactul asupra mediului.

  Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre Enel. Consultati Politica de procesare a datelor personale a Enel >>