Junior IT Support - with German

This job is no longer active!

View all jobs APT Prohuman active


View all jobs Junior IT Support - with German active on Hipo.ro

View all jobs Customer Support - Client Service active on Hipo.ro

View all jobs IT Software active on Hipo.ro


Employer: APT Prohuman
Domain:
 • Customer Support - Client Service
 • IT Software
 • Job type: full-time
  Job level: 0 - 1 years of experience
  Location:
 • Timisoara
 • Updated at: 05.11.2021
  Short company description

  APT RESOURCES & SERVICES SRL

  Cu o prezență de peste 25 de ani pe piața românească de resurse umane, grupul de firme APT este prezent în avangarda primilor cinci furnizori de servicii complexe de HR din România.

  Ca o confirmare a performantei noastre in domeniul resurselor umane, din vara 2017 am devenit parte a grupului PROHUMAN, unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata de resurse umane din zona Balcanilor. 

  Strategia Grupului APT se concentrează pe dezvoltarea proactivă a pieței muncii, pentru care identifică, pregătește și oferă specialiști competenți, absolvenți sau studenți cu potențial. Noi aducem omul potrivit la locul potrivit. Cu un palmares de peste 15.000 de angajări, acoperim cele mai căutate domenii, cu focus pe BPO, finanțe-bănci, IT&C, inginerie, retail, auto-motive.  Adresa: str. Clucerului 82B2, sector 1 Bucuresti, telefon: +40 21 222 13 03.

  Autorizație de muncă temporară: seria B nr.0000012/11.11.2015 înregistrată în Registrul Național de Evidență a Agenților de Muncă Temporară la poziția 7.

  Autorizație de prelucrare date cu caracter personal :18638.

  APT se angajează să vă protejeze datelele dumneavoastră cu caracter personal. Detalii despre prelucrarea datelor dvs. de către APT puteti gasi pe website-ul nostru.

  Requirements

  - Spoken languages: German, always English as a secondary language support;
  - Aptitude for providing positive customer service, interpersonal skills, listening skills, analytical skills and team spirit.

  Responsibilities

  - Provide first line IT technical support, research, resolve, and respond to general issues: office, windows, outlook, internet, and/or specific applications - received via telephone calls and e-mails from different kinds of customers;
  - Assist in the resolution of customer and support issues to ensure a positive impact on customer satisfaction;
  - Demonstrate excellent customer service at all times.