Inginer automatist

Angajator: APT Resources Services SRL
Domeniu:
 • Inginerie
 • Productie
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • Timisoara
 • Actualizat la: 16.10.2021
  Scurta descriere a companiei

  APT RESOURCES & SERVICES SRL

  Cu o prezență de peste 25 de ani pe piața românească de resurse umane, grupul de firme APT este prezent în avangarda primilor cinci furnizori de servicii complexe de HR din România.

  Ca o confirmare a performantei noastre in domeniul resurselor umane, din vara 2017 am devenit parte a grupului PROHUMAN, unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata de resurse umane din zona Balcanilor. 

  Strategia Grupului APT se concentrează pe dezvoltarea proactivă a pieței muncii, pentru care identifică, pregătește și oferă specialiști competenți, absolvenți sau studenți cu potențial. Noi aducem omul potrivit la locul potrivit. Cu un palmares de peste 15.000 de angajări, acoperim cele mai căutate domenii, cu focus pe BPO, finanțe-bănci, IT&C, inginerie, retail, auto-motive.  Adresa: str. Clucerului 82B2, sector 1 Bucuresti, telefon: +40 21 222 13 03.

  Autorizație de muncă temporară: seria B nr.0000012/11.11.2015 înregistrată în Registrul Național de Evidență a Agenților de Muncă Temporară la poziția 7.

  Autorizație de prelucrare date cu caracter personal :18638.

  APT se angajează să vă protejeze datelele dumneavoastră cu caracter personal. Detalii despre prelucrarea datelor dvs. de către APT puteti gasi pe website-ul nostru.

  Cerinte

  - Cunoştinţe: tehnice solide de specialitate, utilizare bună a PC-ului, limbă străină – engleza comunicare scrisa si verbala, limba engleza comunicare scrisa si verbala schema organizatorică a întreprinderii, gama de produse a societăţii.
  - Deprinderi: analiză şi atenţie la detalii, capacitate de comunicare interactivă deosebită, lucrul cu documentele specifice, exprimare concisă şi clară prin utilizarea corectă a terminologiei de specialitate, capacitatea de a lucra sistematic, simţ tehnic.
  - Alte cerinţe: responsabilitate, consecvenţă, acurateţe, perseverenţă, echilibru şi stăpânire de sine, spirit de echipă, integritate, corectitudine, capacitate de lucru în condiţii de stres, ţinută impecabilă, preocupare pentru perfecţionarea pregătirii profesionale;
  - Experienta de lucru PLC.

  Responsabilitati

  - Noile proiecte de echipament sau părţi componente sunt implementate numai după verificări prin calcule la toţi parametrii, după determinarea materialelor corespunzătoare şi după verificarea regulamentelor şi standardelor de protecţie muncii în vigoare;
  - Inginerul automatist se consultă cu inginerii din cercetare şi dezvoltare şi cu tehnicienii de producţie;
  - Colaborează activ cu personalul tehnic implicat în realizarea proiectelor și prototipurilor.
  - După testarea proiectului în funcţiune, inginerul automatist face copii de rezerva ale programelor automatelor și releelor intelingete, acestea fiind predate fizic (listate și în format electronic) către responsabilul de departament.
  - După testarea proiectului în funcţiune, inginerul automatist face copii de rezerva ale programelor automatelor și releelor intelingete, acestea fiind predate fizic (listate și în format electronic) către responsabilul de departament
  - Să anunţe de îndată conducerea orice neregula constatată;
  - Să manifeste disponibilitate către dialog, receptivitate, calm, tact în relaţiile de serviciu;
  - Instalarea, repararea si inlocuirea pieselor si subansamblelor aferente instalatiilor automate.