Depune-ti CV-ul la Libra Internet Bank – Angajatori de TOP Business

Angajator: Libra Internet Bank SA
Domeniu:
 • Banci
 • Customer support - Client service
 • Vanzari
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 20.10.2021

  Salutare!

  Noi suntem Libra Internet Bank, incantati ca iti doresti sa ne cunoastem. Suntem acel angajator dornic sa descopere si sa dezvolte cea mai creativa versiune a ta, pentru ca impreuna sa oferim clientilor cele mai bune experiente bancare, prin produse si servicii inovatoare.

  Ce ne defineste?
  - Suntem de 24 de ani prezenti pe piata bancara.
  - Suntem cunoscuti pentru strategia noastra de nisa, fiind specializati in domenii precum Profesiile Liberale, AgriBusiness, Real Estate sau Digital Banking.
  - Suntem una dintre cele mai digitalizate si agile banci din Romania si pionieri in lansarea serviciilor si produselor online: am lansat primul cont 100% online, primul credit 100% online si multe alte servicii bancare digitale.
  - Suntem denumiti si ”banca fintech-urilor” pentru ca oferim infrastructura bancara unora dintre cele mai mari fintech-uri, precum Revolut, Monese, TransferWise, Paysera.

  De ce sa ne alegi?
  - Investim si oferim recunostinta tuturor colegilor nostri. Odata ajuns in echipa, te faci remarcat rapid si promovezi pe baza rezultatelor tale: peste 60% dintre colegii care ocupa pozitii manageriale, provin din promovare interna.
  - Suntem tineri, varsta medie este de 33 de ani si adevarati specialisti - vei gasi aici oameni energici, dispusi intotdeauna sa te ajute.
  - Construim programe dedicate angajatilor, strans legate de pasiunile lor, dar si de nevoile de dezvoltare: Libra Energize, Libra Cultural, Libra Voices, Debatable, Mentoring, peste 2,000 de ore training anual.
  - Nu in ultimul rand, conform studiului realizat de undelucram.ro, Libra este cel mai bun angajator din domeniul financiar-bancar in 2020.

  Hai in echipa Libra!
  Te asteptam alaturi de noi pentru a construi impreuna o experienta de banking inovatoare. Noi evoluam rapid. Si tu poti!