Team Leader with French

Angajator: APT Resources Services SRL
Domeniu:
 • Banci
 • Customer support - Client service
 • Telecomunicatii
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 23.10.2021
  Scurta descriere a companiei

  APT RESOURCES & SERVICES SRL

  Cu o prezență de peste 25 de ani pe piața românească de resurse umane, grupul de firme APT este prezent în avangarda primilor cinci furnizori de servicii complexe de HR din România.

  Ca o confirmare a performantei noastre in domeniul resurselor umane, din vara 2017 am devenit parte a grupului PROHUMAN, unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata de resurse umane din zona Balcanilor. 

  Strategia Grupului APT se concentrează pe dezvoltarea proactivă a pieței muncii, pentru care identifică, pregătește și oferă specialiști competenți, absolvenți sau studenți cu potențial. Noi aducem omul potrivit la locul potrivit. Cu un palmares de peste 15.000 de angajări, acoperim cele mai căutate domenii, cu focus pe BPO, finanțe-bănci, IT&C, inginerie, retail, auto-motive.  Adresa: str. Clucerului 82B2, sector 1 Bucuresti, telefon: +40 21 222 13 03.

  Autorizație de muncă temporară: seria B nr.0000012/11.11.2015 înregistrată în Registrul Național de Evidență a Agenților de Muncă Temporară la poziția 7.

  Autorizație de prelucrare date cu caracter personal :18638.

  APT se angajează să vă protejeze datelele dumneavoastră cu caracter personal. Detalii despre prelucrarea datelor dvs. de către APT puteti gasi pe website-ul nostru.

  Cerinte

  Pentru clientul nostru, unul dintre cele mai mari grupuri europene de servicii financiar-bancare, suntem in cautare de Team Leader cu limba franceza.

  Calitatile necesare:

  Nivel avansat limba franceza si engleza;
  Experienta de lucru minim 2 ani in pozitia de Team Leader;
  Team spirit (asigura orientare si leadership pentru echipa asociata, ofera feedback continuu si constructiv, asigura un mediu de lucru agreabil pentru membrii echipei asociate si ai departamentului);

  Responsabilitati

  Experienta anterioara sau cunostinte despre operatiunile dintr-un Shared Service Center;
  Experienta anterioara in conducerea unei echipe (minim 2 ani);
  Expunerea la un mediu multinational constituie un avantaj.

  Responsabilitati:
  Team Leader-ul echipei este responsabil de gestionarea echipei.
  Pe langa sarcinile operationale, printre responsabilitatile sale se numara si gestionarea membrilor echipei din punct de vedere evaluare a performantei, stabilire obiective, dezvoltare personala.

  DEC090321