Depune-ti CV-ul @Majorel Romania - Angajatori de TOP Business

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Majorel Romania active.


Vezi toate job-urile Depune-ti CV-ul @Majorel Romania - Angajatori de TOP Business active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Customer support - Client service active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Vanzari active pe Hipo.ro

Angajator: Majorel Romania
Domeniu:
 • Customer support - Client service
 • Vanzari
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • Brasov
 • BUCURESTI
 • Sibiu
 • Actualizat la: 08.11.2021


  Majorel Romania recruteaza toamna aceasta la Angajatori de TOP Business! Viziteaza-ne standul virtual si hai sa ne cunoastem!
   
  Ce profile cautam?
  Suntem in cautare de noi colegi in echipele Majorel Romania din Bucuresti, Brasov, Sibiu si Cluj Napoca! Daca vrei sa te dezvolti intr-o echipa globala sau sa incepi o noua aventura, dar nu stii ce e cel mai potrivit pentru tine, incepe aici.

  >>Toate job-urile disponibile aici


  Despre noi: 

  MAJOREL ROMÂNIA este unul dintre principalii furnizori de BPO din lume. Compania proiectează și produce soluții personalizate pentru diferite tipuri de business-uri și acoperă o gamă largă de procese comerciale prin oferirea de servicii integrate.

  Acestea includ toate serviciile legate de crearea și distribuirea produselor tipărite și a suporturilor de stocare digitală, gestionarea datelor, asistență pentru clienți, servicii CRM, gestionarea lanțului de aprovizionare, distribuție digital, servicii financiare, și servicii IT personalizate. În momentul acesta, compania are patru sedii în România, la Brașov, Sibiu, Cluj-Napoca și București și majoritatea job-urilor sunt în program de Work From Home, sau telemuncă.