Depune-ti CV-ul la Miele - Angajatori de TOP Tech

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Miele active.


Vezi toate job-urile Depune-ti CV-ul la Miele - Angajatori de TOP Tech active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Inginerie active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in IT Hardware active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in IT Software active pe Hipo.ro

Angajator: Miele
Domeniu:
  • Inginerie
  • IT Hardware
  • IT Software
  • Tip job: full-time
    Nivel job: Student/Absolvent
    Orase:
  • Brasov
  • Sibiu
  • Targu Mures
  • Actualizat la: 27.11.2021
    Remote work: On-site







    Miele este liderul mondial în furnizarea de aparate electrocasnice de înaltă calitate. La acestea se adaugă produsele profesionale: mașini profesionale de spălat vase, de uscat rufe, precum şi aparatură profesională de curăţare şi dezinfectare pentru uz medical şi de laborator.

    Compania, fondată în 1899, deține 8 unități de producție în Germania şi câte o fabrică în Austria, Romania, Cehia şi China. Cifra de afaceri în anul financiar 2015-2016 a fost de 3,71 miliarde euro. În 46 de ţări, Miele este prezentă prin propriile reprezentanţe şi, în alte 49, prin importatori. În toată lumea, compania familială, condusă de a patra generație, are peste 18.000 de angajați. Sediul central al companiei este în Gütersloh, Westfalia, Germania.

    Miele şi-a consolidat autoritatea în ceea ce priveşte dezvoltarea internă de plăci cu circuite integrate şi componente electronice, prin înfiintarea unei noi unităţi de producţie la Braşov, România, alături de cea de la Gütersloh.


    La Brașov, Miele Tehnica și-a început producția în septembrie 2009, asigurând firmei Miele necesarul de componente electronice şi subansambluri pentru unităţile de control ale aparatelor electrocasnice inteligente cu care Miele şi-a câştigat renumele.

    Într-o clădire modernă şi beneficiind de echipamente performante, cele mai înalte standarde de calitate valabile pentru toate produsele şi locaţiile Miele din lume sunt respectate pe deplin.

    În august 2015, tot la Brașov, s-a inaugurat divizia de dezvoltare software. În cadrul acestei divizii, sunt realizate programe software pentru o gamă extrem de variată de electrocasnice și produse profesionale Miele.

    Principiile de bază Miele călăuzite de aceste standarde, preocuparea pentru mediu şi grija pentru angajaţi se regăsesc în practică prin obținerea certificărilor ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 şi SA 8000.

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    Aplica fara CV
    Remote

    Aplica fara CV
    Remote

    Sibiu,

    Vezi job-uri similare (61)