Inginer constructii civile

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Enel active.


Vezi toate job-urile Inginer constructii civile active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Inginerie active pe Hipo.ro

Angajator: Enel
Domeniu:
 • Inginerie
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 26.11.2021
  Scurta descriere a companiei

  Enel Group operates in more than 30 countries all over the world and it enjoys the confidence of approximately 70,000 employees worldwide. Enel Group in Romania is one of the largest private investors in the energy industry, carrying on operations in the fields of electricity distribution, supply, generation from renewable energy sources and in the field of innovative digital energy solutions. The Group entered the Romanian market in 2005, and it provides services for 3 million clients. It has approximately 3,100 employees in Romania in all companies, and heir cooperation is based on the Open Power values: responsibility, innovation, trust and proactivity.

  It is an extraordinary opportunity to work in the energy field in this age of the energy transition, and together we have the chance to contribute in Romania to goals such as decarbonisation trough green energy, electrical mobility, energy efficiency, circular economy, innovation, digitalization, all these complying with the principle of creating shared value, together with the communities which we serve.

  Cerinte

  Companie: Enel Servicii Comune
  Departament: Directia Servicii & Security
  Locatie: Bucuresti
  Tip contract: perioada nedeterminata

  Competente profesionale si tehnice necesare:

  -Experienţă de minim 2 ani in domeniul administrativ, lucru cu bugete de minim 200k Euro/an
  -Cunostinte aplicatii informatice: Microsoft Office (Excel si Powerpoint avansat)
  -Cunostinte tehnice specifice domeniului constructiilor civile si/sau industriale
  -Cunoasterea legislatiei in vigoare cu privire la cerintele din domeniul constructiilor cladirilor civile si/sau industriale
  -Abilitati de comunicare interpersonală
  -Limbi Străine: Engleza– nivel MEDIU
  -Spirit de inovaţie
  -Capacitate de analiza si sinteza;
  -Capacitate de organizare;
  -Capacitate de lucru in conditii de stres
  -Flexibilitate
  -Adaptabilitate
  -Capacitatea de lucra in echipa

  Responsabilitati

  Responsabilitati:
  -Asigura intocmirea specificatiilor tehnice/caiete de sarcini pentru servicii de dirigentie de santier, de executie lucrari - autorizare ISU, de executie lucrari - echipamente de securitate, de executie lucrari – hidroizolatie, de furnizarea, producerea si montarea produselor de branding in locatii avand ca destinatie magazin reprezentanta Enel, de proiectare si executie de lucrari integrate amenajare spatiu comercial cu destinatie magazin reprezentanta Enel, de proiectare, furnizare si instalare echipamente HVAC in locatii avand ca destinatie magazine reprezentanta Enel, de furnizare echipamente electrice si de iluminat, de furnizare materiale specifice amenajarii in sedii civile si industriale.
  -Asigura o interactiune continua cu furnizorii si prestatorii in cadrul proiectelor de investitii
  -Gestionarea solicitarilor aferente primite din partea beneficiarilor si incadrarea in timpii de raspuns stabiliti prin procedurile si instructiunile de lucru specifice
  -Monitorizarea contractelor aferente lucrarilor gestionate, a prestatiilor contractorilor si documentarea corespunzatoare a acestora (centralizarea si analiza datelor, a situatiilor de plati si a cheltuielilor, urmarirea incadrarii in bugete)
  -Asigura fundamentarea bugetelor lunare/anuale, forecast, preclosing pentru serviciile prestate catre companiile Enel, studii de fezabilitate, memorandum de investitii, justificare conform normelor ANRE.
  -Gestionarea lucrarilor de investitii si intocmirea documentatiei conform legii;
  -Planificarea investitiilor prin prisma evolutiei in timp a patrimonului companiilor; optimizarea investitiilor in spatii prin reorganizare si restructurare.
  -Asigura colaborarea din punct de vedere operativ cu societatile prestatoare de servicii in vederea avizarii/aprobarii graficelor de lucrari de investitii, durata de implementare in infrastructurile Enel in obiectivele din regiunea Banat si la cerere in alte regiuni.
  -Asigura intocmirea de instructiuni, politici, proceduri, fluxuri de lucru cu privire la activitatea pe zona Investitii;
  -Asigura actualizarea permanenta a sharepointurilor Enel, cu documentele indicate pentru fiecare proiect al Servicii & Security pentru Infrastructuri zona Investitii ce impacteaza serviciile catre companiile Enel si asigura documentele necesare ce dovedesc executarea serviciilor;
  -Efectueaza controale privind modul de implementare al masurilor dispuse prestatorilor pentru finalizarea investitiilor catre companiile Enel;

  Ce avem de oferit:

  -Pachet salarial competitiv;
  -Reduceri pentru servicii medicale;
  -Programul de integrare într-o echipă profesională, tanară și dinamică;
  -Oportunități de dezvoltare profesională reală;
  -Mediu de lucru internațional și oportunități de călătorie;
  -Zile libere (Crăciun, Paște, Zi de naștere, Ziua energetică);
  -Oferte speciale pentru angajații noștri din partea colaboratorilor noștri;
  -Zile de concediu suplimentar în funcție de vechimea în muncă;
  -O structură multinațională în care poți construi o carieră.

  Ce altceva trebuie să știi?
  Va informam ca toate aplicatiile primite vor fi tratate cu confidentialitate. Doar candidatii selectati vor fi contactati pentru un interviu, restul de aplicatii fiind pastrate in baza de date Enel pentru o perioada nu mai mare de un an.

  Grupul ENEL e o companie multigenerationala, caracterizata de valorile diversitatii si incluziunii. Indiferent de varsta, etnie, gen sau dizabilitate, aici vei gasi tot sprijinul de care ai nevoie pentru a te adapta si a obtine performanta. Pentru ca in ENEL, diferentele devin oportunitati!

  Enel Servicii Comune

  Enel Servicii Comune este, alături de Enel România, una dintre companiile din Grupul Enel în România care au rolul de a susține liniile de business principale – furnizarea, distribuția, producția energiei electrice și dezvoltarea de soluții inovatoare. Această companie susține activitatea tuturor celorlalte companii din grup prin funcții de comunicare, resurse umane, financiar, IT, legal, afaceri instituționale și sustenabilitate și așa mai departe.

  Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre Enel. Consultati Politica de procesare a datelor personale a Enel >>