Inginer constructii civile

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile PPC Energy Services active.


Vezi toate job-urile Inginer constructii civile active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Inginerie active pe Hipo.ro

Angajator: PPC Energy Services
Domeniu:
  • Inginerie
  • Tip job: full-time
    Nivel job: 1 - 5 ani experienta
    Orase:
  • BUCURESTI
  • Actualizat la: 26.11.2021
    Remote work: On-site
    Scurta descriere a companiei

    PPC este liderul pieței de energie în Europa de Sud-Est. Produce, distribuie și furnizează energie electrică, precum și produse și servicii energetice avansate în Grecia, România și Macedonia de Nord.

    Cerinte

    Companie: Enel Servicii Comune
    Departament: Directia Servicii & Security
    Locatie: Bucuresti
    Tip contract: perioada nedeterminata

    Competente profesionale si tehnice necesare:

    -Experienţă de minim 2 ani in domeniul administrativ, lucru cu bugete de minim 200k Euro/an
    -Cunostinte aplicatii informatice: Microsoft Office (Excel si Powerpoint avansat)
    -Cunostinte tehnice specifice domeniului constructiilor civile si/sau industriale
    -Cunoasterea legislatiei in vigoare cu privire la cerintele din domeniul constructiilor cladirilor civile si/sau industriale
    -Abilitati de comunicare interpersonală
    -Limbi Străine: Engleza– nivel MEDIU
    -Spirit de inovaţie
    -Capacitate de analiza si sinteza;
    -Capacitate de organizare;
    -Capacitate de lucru in conditii de stres
    -Flexibilitate
    -Adaptabilitate
    -Capacitatea de lucra in echipa

    Responsabilitati

    Responsabilitati:
    -Asigura intocmirea specificatiilor tehnice/caiete de sarcini pentru servicii de dirigentie de santier, de executie lucrari - autorizare ISU, de executie lucrari - echipamente de securitate, de executie lucrari – hidroizolatie, de furnizarea, producerea si montarea produselor de branding in locatii avand ca destinatie magazin reprezentanta Enel, de proiectare si executie de lucrari integrate amenajare spatiu comercial cu destinatie magazin reprezentanta Enel, de proiectare, furnizare si instalare echipamente HVAC in locatii avand ca destinatie magazine reprezentanta Enel, de furnizare echipamente electrice si de iluminat, de furnizare materiale specifice amenajarii in sedii civile si industriale.
    -Asigura o interactiune continua cu furnizorii si prestatorii in cadrul proiectelor de investitii
    -Gestionarea solicitarilor aferente primite din partea beneficiarilor si incadrarea in timpii de raspuns stabiliti prin procedurile si instructiunile de lucru specifice
    -Monitorizarea contractelor aferente lucrarilor gestionate, a prestatiilor contractorilor si documentarea corespunzatoare a acestora (centralizarea si analiza datelor, a situatiilor de plati si a cheltuielilor, urmarirea incadrarii in bugete)
    -Asigura fundamentarea bugetelor lunare/anuale, forecast, preclosing pentru serviciile prestate catre companiile Enel, studii de fezabilitate, memorandum de investitii, justificare conform normelor ANRE.
    -Gestionarea lucrarilor de investitii si intocmirea documentatiei conform legii;
    -Planificarea investitiilor prin prisma evolutiei in timp a patrimonului companiilor; optimizarea investitiilor in spatii prin reorganizare si restructurare.
    -Asigura colaborarea din punct de vedere operativ cu societatile prestatoare de servicii in vederea avizarii/aprobarii graficelor de lucrari de investitii, durata de implementare in infrastructurile Enel in obiectivele din regiunea Banat si la cerere in alte regiuni.
    -Asigura intocmirea de instructiuni, politici, proceduri, fluxuri de lucru cu privire la activitatea pe zona Investitii;
    -Asigura actualizarea permanenta a sharepointurilor Enel, cu documentele indicate pentru fiecare proiect al Servicii & Security pentru Infrastructuri zona Investitii ce impacteaza serviciile catre companiile Enel si asigura documentele necesare ce dovedesc executarea serviciilor;
    -Efectueaza controale privind modul de implementare al masurilor dispuse prestatorilor pentru finalizarea investitiilor catre companiile Enel;

    Ce avem de oferit:

    -Pachet salarial competitiv;
    -Reduceri pentru servicii medicale;
    -Programul de integrare într-o echipă profesională, tanară și dinamică;
    -Oportunități de dezvoltare profesională reală;
    -Mediu de lucru internațional și oportunități de călătorie;
    -Zile libere (Crăciun, Paște, Zi de naștere, Ziua energetică);
    -Oferte speciale pentru angajații noștri din partea colaboratorilor noștri;
    -Zile de concediu suplimentar în funcție de vechimea în muncă;
    -O structură multinațională în care poți construi o carieră.

    Ce altceva trebuie să știi?
    Va informam ca toate aplicatiile primite vor fi tratate cu confidentialitate. Doar candidatii selectati vor fi contactati pentru un interviu, restul de aplicatii fiind pastrate in baza de date Enel pentru o perioada nu mai mare de un an.

    Grupul ENEL e o companie multigenerationala, caracterizata de valorile diversitatii si incluziunii. Indiferent de varsta, etnie, gen sau dizabilitate, aici vei gasi tot sprijinul de care ai nevoie pentru a te adapta si a obtine performanta. Pentru ca in ENEL, diferentele devin oportunitati!

    Enel Servicii Comune

    Enel Servicii Comune este, alături de Enel România, una dintre companiile din Grupul Enel în România care au rolul de a susține liniile de business principale – furnizarea, distribuția, producția energiei electrice și dezvoltarea de soluții inovatoare. Această companie susține activitatea tuturor celorlalte companii din grup prin funcții de comunicare, resurse umane, financiar, IT, legal, afaceri instituționale și sustenabilitate și așa mai departe.

    Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre PPC Energy Services. Consultati Politica de procesare a datelor personale a PPC Energy Services >>

    Job-uri similare care te-ar putea interesa:

    Aplica fara CV
    BUCURESTI,

    Aplica fara CV
    BUCURESTI,

    BUCURESTI, Ilfov, Ploiesti,

    Vezi job-uri similare (123)