[Curs] Junior Full Stack Developer Frameworks. Developing Web-based Apps

Angajator: Devmind
Domeniu:
 • IT Software
 • Tip job: curs
  Nivel job: Student/Absolvent
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 05.12.2021
  Scurta descriere a companiei

  Academia Devmind oferă programe complete de specializare ca Junior Software Developer tuturor celor interesați să înceapă o carieră în programare de la zero, indiferent de background. Misiunea noastră este accelerarea creșterii sectorului digital din România, prin descoperirea, formarea completă și integrarea de noi talente în Industria Software.

  Cerinte

  NOTĂ: Acest curs este în prezent disponibil exclusiv Absolvenților Academiei Devmind și va fi lansat oficial public pe 9 mai 2022 (dată estimativă).

  ℹ️ 1214 lei/lună • 148 ore de stiudiu în clasă / videoconferință • 4.5 luni • 6h/săptămână ℹ️

  Modulul Junior Full Stack Developer & Frameworks - Developing Web-based Apps reprezintă o continuare a Java Software Development - Modul Junior Developer și se adresează în primul rând celor care au urmat cursul Java Software Development - Junior Developer și lucrează acum în industria IT ca programatori juniori cât și celor care dețin deja cunoștințele și deprinderile aferente.

  Modulul durează 4.5 luni și cuprinde 3 părti structurale principale:
  1. un deep dive in Ecosistemul Java Enterprise, punand accent (in-depth knowledge & hands on practice) pe cele mai utilizate Framework-uri și tool-uri Java: Hibernate, Spring, Spring Boot, Spring Security (intro), Spring MVC, Spring Web, Maven, REST Service & API,
  2. React Framework pentru dezvoltarea partii de frontend a aplicatiilor
  3. introducere in CI/CD și tooluri populare de producție, precum: Doker, Heroku, Postman, Git

  Cursul are ca obiectiv insusirea cunostintelor si deprinderilor practice pentru a deveni Full Stack Developer si a avea capacitatea de a dezvolta solutii software complexe, end-to-end intr-un mod scalabil, in echipa, evitand erori comune la inceput de drum in proiecte de freelancing, automatizand si eficientizand costurile de production-at-scale prin tehnici de CI/CD. Se urmareste în plus, formarea unei gandiri pragmatice, orientate catre client si produs, in care primeaza planificarea resurselor, rezultatul echipei si costurile pana la rezultat (vs. performanta individuala, etc.).

  Responsabilitati