[Curs] Java Software Development - Modul Junior Developer

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Devmind active.


Vezi toate job-urile [Curs] Java Software Development - Modul Junior Developer active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in IT Software active pe Hipo.ro

Angajator: Devmind
Domeniu:
 • IT Software
 • Tip job: curs
  Nivel job: Student/Absolvent
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 28.09.2021
  Scurta descriere a companiei

  Academia Devmind oferă programe complete de specializare ca Junior Software Developer tuturor celor interesați să înceapă o carieră în programare de la zero, indiferent de background. Misiunea noastră este accelerarea creșterii sectorului digital din România, prin descoperirea, formarea completă și integrarea de noi talente în Industria Software.

  Cerinte

  Modulul are o durată de 4.5 luni îi urmărește dobândirea cunoștințelor mai complexe de programare, necesare unui programator junior, în vederea angajării la final ca Dezvoltator Software Entry Level.

  Programa include: concepte avansate de OOP și sintaxa limbajului de programare Java, structuri de date complexe, analiza complexității și optimalității aplicațiilor dezvoltate, algoritmică avansată, proiectarea aplicațiilor, ș.a.

  La final, absolvenții de top sunt recomandați în vederea angajării, către 20+ companii multinaționale partenere.

  Detalii program de specizalizare: devmind.ro/cursuri-programare/modul-java-junior-developer

  Notă: Trainerii Academiei Devmind sunt recunoscuți pentru experiența de formare în Computer Science la cel mai înalt nivel, contribuind în calitate de Asistenți Universitari (Grad si Undergrad) ai Facultății de Automatică și Calculatoare, Universitatea Politehnică București la formarea a zeci de tineri, la principalele materii de programare, algoritmică și software design. Toți trainerii academiei au experiență de formare atât în mediul academic, la una dintre cele mai prestigioase facultăți de programare la nivel național, cât și în industria IT pe plan național și internațional.

  Responsabilitati