Contabil

Angajator: BIA Human Resource Management Services
Domeniu:
 • Contabilitate Finante
 • Tip job: full-time
  Nivel job: peste 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 16.10.2021
  Scurta descriere a companiei

  BIA – BIA Human Resource Management Services, este in topul celor mai cunoscuti furnizori de servicii profesionale de HR din Romania. De-a lungul a peste 25 de ani de existenta, compania si-a construit un foarte bun renume datorita rezultatelor obtinute si valorii oferite clientilor. Toate aplicatiile primite in atentia noastra vor fi tratate cu maxim de confidentialitate.

  Informare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

  Datele personale puse la dispozitie de dvs. pentru a candida la aceasta pozitie vor fi prelucrate de BIA HR in scopul identificarii candidatilor potriviti. Datele nu vor fi comunicate altor entitati, cu exceptia clientului pentru care BIA HR desfasoara procesul de recrutare. Candidatii vor fi informati de catre personalul BIA HR care este domeniul in care clientul isi desfasoara activitatea, cat si identitatea clientului, in masura in care aceasta nu a fost explicitata in anuntul de recrutare.
  Dupa finalizarea proiectului de recrutare, avand in vedere faptul ca BIA HR este o companie de recrutare, care isi poate derula activitatea doar daca detine o baza de date de potentiali candidati, urmatoarele date personale vor fi pastrate in baza noastra de date, pentru a va tine la curent cu viitoarele pozitii ce se potrivesc profilului dumneavoastra.
  In cazul in care nu sunteti de acord, ne puteti informa prin transmiterea unui e-mail la adresele de contact de pe site-ul nostru.
  Va rugam ca inainte sa aplicati la acest anunt de recrutare sa accesati politica noastra de confidentialitate prevazuta pe site-ul nostru. In cazul in care nu sunteti de acord cu modalitatea in care va prelucram datele cu caracter personal, va rugam sa nu aplicati la acest anunt.

  Cerinte

  -Studii superioare finalizate în specializarea Contabilitate sau Finanțe;

  ·   Cunoștințe avansate în lucrul cu soft-uri contabile – Ciel, Saga, SAP, Navision, și altele reprezintă un plus;       

  ·   Experiență minim 4 ani în contabilitate;

  ·   Abilități analitice și contabile puternice, abilități de rezolvare a problemelor, atenție la detalii;

  ·   Abilitatea de a se ocupa de mai multe proiecte în același timp în mod eficient și cu respectarea termenelor limită;

  ·   Abilitatea de a lucra atât independent cât și în echipă și preluarea de sarcini cu grad mare de dificultate;

  ·   Experiență într-o companie de consultanță este considerată un plus.

  Responsabilitati

  · Asigurarea faptului că toate înregistrările, tranzacțiile, rapoartele și documentația sunt conforme cu reglementările din România;

  · Reconcilierea conturilor din balața sintetică cu situația analitică;

  · Pregătirea declarațiilor fiscale și aferente acestora, precum și calcule exacte și în timp util, depuneri și decontări de datorii către bugetul de stat în conformitate cu reglementările fiscale (TVA, Impozitul pe profit, WHT);

  · Analiza, verificarea și pregătirea evidențelor contabile pentru tranzacțiile menționate mai sus;

  · Comunicare cu clientul;

  · Susținerea contabililor juniori în dezvoltarea competenței lor profesionale.

  Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre BIA Human Resource Management Services. Consultati Politica de procesare a datelor personale a BIA Human Resource Management Services >>