Manager Proiect IT Infrastructura

Angajator: Auchan Retail Romania
Domeniu:
 • IT Hardware
 • IT Software
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 01.12.2021
  Scurta descriere a companiei

  Auchan Retail este unul dintre cele mai importante lanturi comerciale, locul 11 în lume, prezent în 17 tari, cu peste 3.700 magazine si aproape 350.000 de angajati.

  Primul magazin din tara noastra a fost deschis la 7 noiembrie 2006, în cartierul Titan, iar în prezent Auchan România numără 33 de hipermarketuri, o retea de magazine MyAuchan si 10.000 de angajati.

  Succesul nostru l-am realizat cu oameni ca tine: motivati, implicati, responsabili si ambitiosi.Daca iti doresti sa activezi intr-un mediu de lucru civilizat si colegial, cu numeroase posibilitati de implinire profesionala, trimite CV-ul direct pe acest site sau creaza-ti cont pe site-ul Auchan, sectiunea Cariera.

  Cerinte

  Studii superioare in domeniul informatic
  Minim 3 ani experienta relevanta in domeniu
  Intelegere aprofundata a tehnologiilor de retea Cisco, a protocoalelor de comunicatii (in principal TCP / IP) si a protocoalelor de rutare (de exemplu, BGP, OSPF)
  Cunostinte solide de instalare si operare in medii de operare Linux, cunostinte solide de retelistica ( Ethernet, TCP/IP, VPN, IPSEC, PKI, DNS, AD, E-mail, SMB, WWW, DHCP, FTP, NTP, etc )
  Cunostinte administrare hardware si software, cunostinte baze de date (Oracle, MySQL, MSSQL)
  Cunoasterea aplicatiei de firewall Juniper si a unui sistem de monitorizare ( Nagios, Cacti ), precum si cunostinte medii de shell scripting ( bash, Perl )
  Experienta practica cu firewall-uri, preferabil Fortinet.

  Responsabilitati

  Managerul de Proiect Infrastructura asigura livrarea cu succes a proiectelor in termenele stabilite, prin alocarea si gestionarea corecta si eficienta a resurselor necesare fiecarui proiect (resurse umane, tehnice, financiare, s.a), preintampina si solutioneaza problemele de orice natura ce se pot ivi pe parcursul derularii proiectelor.
  Rolul Managerului de Proiect Infrastructura are si implicatii tehnice, astfel cel/cea care va asigura acest rol cunoaste foarte bine infrastructura IT si tehnologiile din domeniu (server, cluster, networking), asigura o comunicare clara si eficienta cu toti factorii implicati in proiecte .
  Managerul de Proiect Infrastructura este in contact permanent cu echipele Internationale de Management al Proiectelor si de coordonare a implementarii tehnologiilor.

  Detalii rol:
  Gestioneaza cerintele proiectelor si se documenteaza in privinta acestora
  Anticipeaza, identifica, evaluaza si gestioneaza riscurile fiecarui proiect pentru a asigura succesul acestuia
  Defineste aspectele tehnice ale proiectelor conform cerintelor si infrastructurii curente
  Planifica in mod detaliat implementarea fiecarui proiect
  Intocmeste documentatia tehnica a proiectului
  Participa la definirea bugetelor in cadrul proiectelor si urmareste gestionarea acestora
  Coordoneaza echipele alocate proiectelor ,asigura suportul si consultanta pentru atingerea obiectivelor stabilite in termenele agreeate
  Monitorizeaza si animeaza activitatea echipei in timp real, urmareste progresul atins fata de obiectivele propuse, intocmeste rapoarte periodice pe care le transmite superiorului ierarhic, proprietarului de proiect si echipelor implicate
  Formeaza echipele de suport si administrare pentru noile tehnologii implementate
  Mentine relatia cu partenerii externi implicati in proiecte
  Asigura expertiza tehnica si support de nivel 2 si 3 (daca va fi necesar) pentru tehnologiile implementate.

  Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre Auchan Retail Romania. Consultati Politica de procesare a datelor personale a Auchan Retail Romania >>