Referent Marketing

Angajator: APT Resources Services SRL
Domeniu:
 • Marketing
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 0 - 1 an experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 20.10.2021
     

  Puteti aplica la acest anunt doar prin crearea unui cont pe hipo.ro, fara sa va creati si un CV.

  Completarea formularului de cont nou pe hipo.ro dureaza doar 2 minute sau puteti importa datele din Linkedin sau Facebook pentru a rezolva si mai rapid.
  Scurta descriere a companiei

  APT RESOURCES & SERVICES SRL

  Cu o prezență de peste 25 de ani pe piața românească de resurse umane, grupul de firme APT este prezent în avangarda primilor cinci furnizori de servicii complexe de HR din România.

  Ca o confirmare a performantei noastre in domeniul resurselor umane, din vara 2017 am devenit parte a grupului PROHUMAN, unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata de resurse umane din zona Balcanilor. 

  Strategia Grupului APT se concentrează pe dezvoltarea proactivă a pieței muncii, pentru care identifică, pregătește și oferă specialiști competenți, absolvenți sau studenți cu potențial. Noi aducem omul potrivit la locul potrivit. Cu un palmares de peste 15.000 de angajări, acoperim cele mai căutate domenii, cu focus pe BPO, finanțe-bănci, IT&C, inginerie, retail, auto-motive.  Adresa: str. Clucerului 82B2, sector 1 Bucuresti, telefon: +40 21 222 13 03.

  Autorizație de muncă temporară: seria B nr.0000012/11.11.2015 înregistrată în Registrul Național de Evidență a Agenților de Muncă Temporară la poziția 7.

  Autorizație de prelucrare date cu caracter personal :18638.

  APT se angajează să vă protejeze datelele dumneavoastră cu caracter personal. Detalii despre prelucrarea datelor dvs. de către APT puteti gasi pe website-ul nostru.

  Cerinte

  - Studii superioare de profil;
  - Stie limba engleza peste medie;
  - Cunoasterea programului grafic Corel Draw, Cunoștințe Photoshop sau InDesign (cel putin nivel basic) reprezintă un avantaj
  - Experienta in crearea de reviste, brosuri, cataloage, afise, flyere, bannere, steaguri, etc.

  Responsabilitati

  - Vei planifica, implementa, monitoriza campaniile de E-mail marketing și vei adapta strategii în funcție de evoluția acestora;
  - Vei realiza fișele tehnice de prezentare a produselor; Vei actualiza periodic site-urile companiei;
  - Vei edita fotografiile produselor (înlaturarea fundalului, umbre, redimensionări, foto pentru social media post);
  - Vei ține evidența manualelor de utilizare și vei colabora cu birouri de traduceri pentru traducerea acestora; De asemenea, vei ține legătura cu partenerii noștri pentru realizarea diverselor materiale (etichete, bannere, cataloage, etc.).

  Alte informatii

  - Salariu motivant, oferta se va negocia în cadrul interviului, în funcție de cunoștințe și experiență;
  - Transport asigurat de la metrou la sediul companiei;
  - Tichete de masă;
  - Participarea la training-uri, workshop-uri, seminarii.

     

  Puteti aplica la acest anunt doar prin crearea unui cont pe hipo.ro, fara sa va creati si un CV.

  Completarea formularului de cont nou pe hipo.ro dureaza doar 2 minute sau puteti importa datele din Linkedin sau Facebook pentru a rezolva si mai rapid.