Project Management Officer

Angajator: Auchan Retail Romania
Domeniu:
 • Resurse Umane - Psihologie
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 22.10.2021
  Scurta descriere a companiei

  Auchan Retail este unul dintre cele mai importante lanturi comerciale, locul 11 în lume, prezent în 17 tari, cu peste 3.700 magazine si aproape 350.000 de angajati.

  Primul magazin din tara noastra a fost deschis la 7 noiembrie 2006, în cartierul Titan, iar în prezent Auchan România numără 33 de hipermarketuri, o retea de magazine MyAuchan si 10.000 de angajati.

  Succesul nostru l-am realizat cu oameni ca tine: motivati, implicati, responsabili si ambitiosi.Daca iti doresti sa activezi intr-un mediu de lucru civilizat si colegial, cu numeroase posibilitati de implinire profesionala, trimite CV-ul direct pe acest site sau creaza-ti cont pe site-ul Auchan, sectiunea Cariera.

  Cerinte

  Studii superioare absolvite ( economice/comert)
  Foarte bune cunostinte de Microsoft Office, operare in baze de date
  Cunostinte avansate de lucru in programe specifice pentru Project Management
  Limba engleaza la nivel avansat
  Excelente abilitati de intelegere a proceselor de lucru
  Comunicare transversala eficienta cu multiple departamente
  Capacitate ridicata de analiza si sinteza a datelor, de evaluare si eficientizare,organizare si adaptabilitate.

  Responsabilitati

  Defineste formarile de eficienta si cronometrarea activitatilor din magazin in vederea realizarii unui timp operational pentru fiecare activitate
  Colaboreaza cu departamentul IT pentru definirea si implementarea instrumentelor specifice pentru tratarea rupturilor de stoc din magazine si pentru verificarea ratei de retentie a gamei in magazine
  Colaboreaza cu echipele de eficienta operationala din Franta pentru realizarea unui proces standard privind gestionarea echipelor in absenta sefilor directi dar si pentru gestiunea situatiilor de absenta neanuntata a angajatilor (concedii medicale, absente nemotivate)
  Defineste in colaborare cu echipele de eficienta de la Grup un instrument de gestiune a activitatilor din magazine, cu precizarea activitatilor zilnice necesare si a orei estimative de realizare a fiecarei activitati.

  Daca rolul te atrage si profilul tau se potriveste cu cel cautat de noi, poate facem echipa impreuna.
  Trimite-ne CV-ul tau!
  Abia asteptam sa ne cunoastem!

  Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre Auchan Retail Romania. Consultati Politica de procesare a datelor personale a Auchan Retail Romania >>