Sef Produs MBA - Brutarie/Cofetarie/Patiserie

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Auchan Retail Romania active.


Vezi toate job-urile Sef Produs MBA - Brutarie/Cofetarie/Patiserie active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Achizitii - Logistica - Aprovizionare active pe Hipo.ro

Angajator: Auchan Retail Romania
Domeniu:
 • Achizitii - Logistica - Aprovizionare
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 22.10.2021
  Scurta descriere a companiei

  Auchan Retail este unul dintre cele mai importante lanturi comerciale, locul 11 în lume, prezent în 17 tari, cu peste 3.700 magazine si aproape 350.000 de angajati.

  Primul magazin din tara noastra a fost deschis la 7 noiembrie 2006, în cartierul Titan, iar în prezent Auchan România numără 33 de hipermarketuri, o retea de magazine MyAuchan si 10.000 de angajati.

  Succesul nostru l-am realizat cu oameni ca tine: motivati, implicati, responsabili si ambitiosi.Daca iti doresti sa activezi intr-un mediu de lucru civilizat si colegial, cu numeroase posibilitati de implinire profesionala, trimite CV-ul direct pe acest site sau creaza-ti cont pe site-ul Auchan, sectiunea Cariera.

  Cerinte

  Studii superioare absolvite
  Deschidere, creativitate, atitudine proactiva, reactivitate, atentie la detalii;
  Experienta relevanta in domeniu, bune cunostinte legate de piata, pasiune pentru produs
  Limba Engleza

  Responsabilitati

  Contribuie la performanta cifrei de afaceri si a rentabilitatii gamelor prin pertinenta alegerii/conceperii produselor.
  Urmareste evolutia pietei, identifica nevoi ale clientului si creeaza si propune produse prin care sa raspunda acestor nevoi si care sa corespunda structurii de gama definita
  Creeaza, actualizeaza si testeaza retete pentru produsele productie proprie, participa la selectia materiilor prime care sa corespunda exigentelor de calitate si siguranta alimentara; formeaza referentii regionali in implementarea lor in toate magazinele.
  Raspunde solicitarilor de a construi constant produse inovatoare pentru targurile tematice incluse in planul de dinamica comerciala.
  Construieste procesul de productie in cadrul laboratoarelor proprii.
  Garanteaza acuratetea retetelor
  Esentializare gama; premiumizare oferta; capitalizare pe gastronomia romaneasca si focus pe sustinerea alimentatiei sanatoase.

  Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre Auchan Retail Romania. Consultati Politica de procesare a datelor personale a Auchan Retail Romania >>