Achizitor Perimetru Menaj

Acest job nu mai este activ!

Vezi toate job-urile Auchan Retail Romania active.


Vezi toate job-urile Achizitor Perimetru Menaj active pe Hipo.ro

Vezi toate job-urile in Achizitii - Logistica - Aprovizionare active pe Hipo.ro

Angajator: Auchan Retail Romania
Domeniu:
 • Achizitii - Logistica - Aprovizionare
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 17.11.2021
  Scurta descriere a companiei

  Auchan Retail este unul dintre cele mai importante lanturi comerciale, locul 11 în lume, prezent în 17 tari, cu peste 3.700 magazine si aproape 350.000 de angajati.

  Primul magazin din tara noastra a fost deschis la 7 noiembrie 2006, în cartierul Titan, iar în prezent Auchan România numără 33 de hipermarketuri, o retea de magazine MyAuchan si 10.000 de angajati.

  Succesul nostru l-am realizat cu oameni ca tine: motivati, implicati, responsabili si ambitiosi.Daca iti doresti sa activezi intr-un mediu de lucru civilizat si colegial, cu numeroase posibilitati de implinire profesionala, trimite CV-ul direct pe acest site sau creaza-ti cont pe site-ul Auchan, sectiunea Cariera.

  Cerinte

  Calificare: studii superioare
  Cunostinte avansate Excel
  Competente lingvistice avansate ( Limba Engleza)
  Cunostinte: cunostinte de negociere, tehnici de cumparare, cunostinte despre produse
  Experienta profesionala: lucru in magazin si/sau in departamentul de achizitii
  Adaptabil, activ, orientat catre client, riguros, empatic, eficient, orientat spre rezultat.

  Responsabilitati

  Contribuie la performanta cifrei de afaceri si a rentabilitatii gamelor prin pertinenta alegerii produselor/furnizorilor si prin calitatea negocierilor sale.
  Defineste gama, merchandisingul si planul de promotii datorita cunoasterii produselor, a nevoilor clientilor si ale pietei.
  Negociaza conditiile contractuale cu furnizorii in acord cu politica la nivel de companie si urmareste realizarea bugetelor agreate; stabileste fluxurile de aprovizionare, garantand disponibilitatea produselor pentru magazine.
  Este responsabil de construirea planului promotional la nivel de perimetru, respectand conditiile de rentabilitate si de atractivitate a ofertei.
  Gestioneaza gama la nivel multi-canal si multi-format. Informeaza si acompaniaza echipele magazinelor in toate aspectele care privesc gestiunea gamei

  Aplicand la acest anunt va exprimati acordul ca datele dvs. sa fie transmise si procesate de catre Auchan Retail Romania. Consultati Politica de procesare a datelor personale a Auchan Retail Romania >>