Specialist Marketing Deschideri

Angajator: PROFI ROM FOOD
Domeniu:
 • Marketing
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 1 - 5 ani experienta
  Orase:
 • Timisoara
 • Actualizat la: 19.10.2021
  Scurta descriere a companiei

  De aproape 22 ani, lantul de magazine Profi se dezvolta continuu, in ritm accelerat. Este aproape de pragul de 1.500 de magazine in peste 681 de localitati, si urmeaza sa deschida sute de noi magazine in urmatorii ani.
  Profi este cel mai mare angajator privat din Romania, care se mandrește cu peste 2.000 de colegi promovati anual.
  In 2021 Profi a introdus un nou concept de magazin – care, in baza succesului de care se bucura, urmeaza sa se extinda in intreaga retea – lucru ce puncteaza inca un pas important in evoluția companiei.
  Povestea Profi nu are sfarsit ci doar capitole noi, ce prind contur alaturi de toti colegii nostri si anunta transformari insemnate!
  Abia asteptam sa aflam mai multe si despre tine ai sa ne cunoastem!

  Cerinte

  - esti absolvent de studii superioare si ai experienta relevanta in domeniu,
  - ai cunostinte de operare PC la nivel avansat (Microsoft Office),
  - esti o persoana organizata, proactiva si atenta la detalii,
  - ai competente de prioritizare task-uri si respectare deadline-uri,
  - ai abilitatea de a comunica eficient pe verticala si orizontala in cadrul structurii organizatorice a societatii, atat oral cat si in forma scrisa (rapoarte, e-mail, etc),
  - ai abilitati foarte bune de comunicare si cunosti limba engleza la nivel conversational.

  Responsabilitati

  - Vei organiza si implementa actiunile de marketing desfasurate la deschiderile magazinelor PROFI (tombole, targuri, spectacole, actiuni promoteri, DJ, alte actiuni speciale BTL);
  - Vei propune, organiza si implementa actiunil de marketing in cadrul magazinelor operationale (sampling-uri, actiuni restart magazine, actiuni care implica promoteri, sau actiuni speciale );
  - Vei propune semnalizari outdoor (locatii, tip semnalizare, etc) pentru reteaua de magazine PROFI;
  - Vei gestiona implementarea elementelor de semnalizare outdoor (cerere oferte, negociere, comenzi, monitorizare, instalare), inlocuirea sau neutralizarea lor in functie de situatie ;
  - Vei coordona activitatea in legatura cu furnizorii de servicii implicati: firme de BTL, OOH, design, productie spoturi,
  - Vei gestiona comenzile, vei urmari realizarea proiectului si a timingului de implementare, vei verifica facturile si vei urmari incadrarea in bugetul lunar si anual.

  Alte informatii

  Noi suntem:

  #OameniiDeLaProfi si ne ghidam zilnic dupa cele 3 valori – respect, onestitate si responsabilitate.
  Cautam oameni buni si implicati care vor sa creasca personal și profesional, alaturi de o echipa cu peste 25.000 de colegi in toata tara.
  Suntem deschisi ss ii primim in echipa noastra pe cei care vor sa faca parte din rețeaua de retail modern cu cea mai mare acoperire la nivel national si cel mai mare numar de magazine din România.
  Scopul fiecarei zile este sa fim mai buni si sa reprezentam cu mandrie brandul Profi.
  Compania noastra evolueaza odata cu oamenii care stau la baza acesteia, de aceea traseul frumos pe care il au colegii nostri, confirma de fiecare data aprecierea si recunoasterea pe care le aratam celor care se implica, sunt responsabili si vor sa isi construiasca o cariera la Profi.

  Ce facem noi pentru tine?

  Bunatatea este limbajul nostru comun la Profi, iar asta se reflecta in actiunile pe care le desfasuram din grija pentru toti colegii nostri.
  - Investim in oamenii care ne reprezinta, oferind traininguri profesionale;
  - O platforma de beneficii fixe - beneficii aniversare, discounturi pentru servicii medicale si multe alte oferte negociate cu diversi parteneri, care vin in intampinarea nevoilor tale.
  - Oferim posibilitatea dе specializare, dezvoltare profesionala și personala;
  - Oferim posibilitati reale dе promovare.