Specialist comenzi Pick &Pack

Angajator: Humangest Group
Domeniu:
 • Altele
 • Tip job: full-time
  Nivel job: 0 - 1 an experienta
  Orase:
 • BUCURESTI
 • Actualizat la: 20.10.2021
  Scurta descriere a companiei

  Humangest Romania este parte a grupului SGB Humangest Holding, grup cu capital integral italian, specializat in consultanta in domeniul resurselor umane. Obiectivul nostru este sa oferim partenerilor, candidatii potriviti nevoilor lor, precum si idei inovatoare pentru problemele ce pot aparea in domeniul resurselor umane. Humangest Group iti ofera solutii in gasirea unui loc de munca, atat in cadrul echipei noastre, cat si in cadrul companiilor client.

  Cerinte

  Pentru unul din clientii nostri, primul marketplace din Romania ce schimba modul in care se vinde si cumpara electronice reconditionate, recrutam Operator Pick & Pack


  Candidatul ideal

  Te potrivesti in echipa daca:
  Esti energic, optimist si crezi ca orice problema are solutia ei
  Iti place sa lucrezi intr-un mediu dinamic si sa fii provocat
  Esti atent la micile detalii si stii ca acestea fac diferenta
  Iti pasa de experienta de cumparare a clientilor si esti dispus sa faci un efort suplimentar pentru a face un client fericit!
  Oamenii iti spun des ca se pot baza pe tine
  Esti student sau proaspat absolvent si esti in cautare de un job full-time
  Daca ai mai lucrat anterior pe pozitii de Pick & Pack / Operator Depozit / Manipulant Marfuri in depozitul altor magazine online, atunci te vei descurca de minune!

  Responsabilitati  Suntem in cautarea unei persoane care sa fie responsabila cu pregatirea si ambalarea comenzilor pentru clienti
  Despachetarea telefoanelor trimise spre vanzare pe Flip si etichetarea lor
  Pregatirea de cutii si sortarea lor (astfel incat tehnicienii Flip sa le poata identifica cu usurinta)
  Curatarea telefoanelor ce vin de la vanzatori - aminteste-ti, ne dorim sa schimbam modul in care oamenii se raporteaza la telefoanele second-hand, asa ca unul din lucrurile prin care facem acest lucru este prin curatarea si dezinfectarea temeinica a telefoanelor inainte de a le trimite la cumparatori, intrucat experienta lor sa fie similara cu cea a cumpararii unui telefon nou-nout!
  Pregatirea comenzilor: de la printarea awb-urilor de expeditie, la identificarea telefoanelor in depozit, la pregatirea cutiei. Esti responsabil ca clientul sa primeasca un colet perfect etichetat si pregatit!
  Vei fi responsabil de interactiunea si sincronizarea cu curierii, intrucat sa ne poata livra si ridica la timp coletele de la si pentru clientii Flip
  Va trebui sa tii gestiunea materialelor pentru comenzi si sa plasezi comenzile atunci cand sunt pe terminate
  Ne bazam pe tine sa fii organizat si ordonat si sa te asiguri ca lucrurile se intampla la timp
  Vei fi responsabil cu fotografierea telefoanelor si upload-ul lor in platforma Flip, pentru ca potentialii cumparatori sa vada exact ce telefon comanda. Este un diferentiator important pentru noi, asa ca iti vom oferi tot suportul nostru pentru a te invata sa faci cele mai uimitoare poze la telefoane!
  Vei avea de a face cu un volum mare de comenzi & telefoane de procesat. Astfel, trebuie sa iti placa modul de lucru dinamic!

  Nu ai nevoie de experienta anterioara intrucat suntem convinsi ca vei invata rapid tot ce ai de facut. Iar daca ai experienta de minim 6 luni in pozitii similare (in depozitul altor magazine online), este un plus!


  Alte informatii

  Ce oferim:
  Salariu competitiv ce poate creste odata cu responsabilitatile tale in companie & oportunitatea de a avansa;
  Bonuri de masa.
  Beneficii extra-salariale precum abonament la 7Card si Regina Maria.
  Oportunitati de crestere ale salariului, in functie de performanta si rol.
  Un mediu de lucru dinamic si placut: punem mare accent pe lucrul in echipa si pe dezvoltarea fiecarui membru! Ne place sa fim productivi, sa ne simtim bine la lucru si mai ales sa ne atingem obiectivele impreuna ca echipa!
  Programul de lucru este 9:00 - 18:00, iar biroul din care vei lucra se afla in Sema Parc (la 2 minute de statia de metrou Petrache Poenaru).